Eren18 Kızlar 2 ay 27 günlük oğlum var günde 3 kez kaka yapardı 4-5 gündür günde 1 kere yapıyor. o gün hiç yapmadı mesela. sizce neden olabilir. Annem kilo alıyordur diyor
Utkucan Eren18 bir sıkıntı yok anne sütü alan bebek 10 güne kadar kaka yapmasada problem olarak görmüyor doktorlar ekstra bir huzursuzluğu yoksa kakada dönem dönem değişiyor sıkıntı etme
Mervehtp81 Eren18 sadece anne sütü alan bebek 15 güne kadar yapmasada doktor müdehale etmiyor eğer bi huzursuzluğu sıkıntısı yoksa tabiki benimkide yapmadı 12 gündür sonra yaptı karasuda gayet cıvıltı katıda değildi doktor gayet normal dedi
Ikraberra Eren18 benim kızımda aynı canm 5 günün üstüne yapıyorsu kakasını.Ben probiyotik kullanmaya başladım şimdi hergün yapıyor kakasını ya da 2 günde bire düştü. Kullanıyor musunuz probiyotik?
akay_esra Yaklaşık 15 güne kadar normal demişti doktor. Bizde çok çektik kaka sıkıntısını Kızım kaka yapmadığı içn sancı çekiyordu ve iştahsızdı. Daha sonra kendi iki doktoruda günde 1 çay kaşığı natural zeytin yağı içirmenin sorun olmayacağını söyledi. Düzene girdi şimdi yağ içirmiyorum kendi kendine hergün maksimum 2 günde bir kakasını yapıyor.Ayrıca kızım 10 gün yorgun bakımda doğduğunda yatmıştı doktoru o zamanda kullandığımız oluyor demişti.Ama sen yinede doktoruna bunları danış tabi ki canım 🙏
Ikraberra Eren18 maflor da probiyotik damla ama iyi gelmemiş olabilir bence değiştirin biz NBL probiyotik damla kullanıyoruz,kullanmaya başladıktan sonra 5. günde etkili oldu.Birde bunu deneyin isterseniz,biraz pahalı ama