ozgetunak Kizlarrr memnun olduğunuz uygun fiyatlı kameraya ihtiyacım var bebeğim için şunu almalısın diyen varmı bugün almam şart 👍👍👍
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ozgetunak Xiaomi 360 kullanıyorum. Şuan fiyatını bilmiyorum memnunum. Ama tplink de hemen hemen benzer özellikte kalitedeler uygunsa tercih edebilirsiniz.
Ozguur ozgetunak brn indirmden bebevo almıştım geçen sene çok şükür iyi 🙈 kesinlikle tavsiye ederim 👍🏻
Zeyynep 0znur bende almayı düşünüyorumda bildirim geliyomu ses gelince falan https://ty.gl/kd15t4sbtm bu dimi kamera
ozgetunak 0znur İki tane gördüm biri kablolu biri kablosuz sanırım sizdeki hangisiydi kullanımı kolaymi
0znur Zeyynep baya düşmüş fiyatı, indirim günlerinde 449 liraydı 😅 Hareket olduğunda ve odaya biri girdiğinde hareket algılandı veya kişi algılandı diye bildirim geliyor. Cocuk kafasını çevirse bile ufaktan hemen geliyor bildirim
Zeyynep 0znur yok onu demiyorum bebeğim ağladı veya ses çıkarttı uygulamada değilim o ara ses çıkarttığında bildirim geliyor mu
0znur Zeyynep yani zaten ses çıkarttığında elbet ağzı eli vs hareket eder. Hareket algılandı bildirimi geliyor