Kumru_20 Günaydın güzel anneler ❤️ 1,50 boy 60 kg Bi bayanın ortalama yüzük ölçüsü kaç olur ki bilenler var mı 12,13 gibi hatırlıyorum ama tam emin değilim ☺️
Mom54554 Kumru_20 boyum 1.53 kilom 42 . Yüzük ölçüm 15,5 . En son anneler gününde almıştım tektaş . parmağımın ölçüsünü o zaman öğrendim orda 😅Parmağınızı Ölçtürmeden bilemezsiniz😀
Deletedmom789 Kumru_20 1,56 boy 55 kiloyla yüzük numaram 11, 45 kiloyken almıştım ama alyansımı ve şuan ilk günkü gibi oluyor. Kilo çok da fark etmiyor, elleriniz zayıftır mesela veya tombuldur
Serapveminikleri Kumru_20 yüzük ölçüsünün bunlarla alakası yok ki cnm kimisinin parmakları ince kimisi kalın 🙏🏻
Deletedmom789 iki_prens_annesi https://www.altinkaynakstore.com/musteri-hizmetleri/yuzuk-olcusu-nasil-hesaplanir?gclid=EAIaIQobChMI_YTe4OGZ9AIVwed3Ch1mSgmaEAAYASAAEgL6gfD_BwE Bu linkteki 2. metod ile ölçtüm
Dmt-01 Kumru_20 boyunuzla ilgili olmaz ki kiminin parmakları kalındır kiminin incedir değişir yani kuyumcuya gidip ölçtürün benim boyum 1.53 kilom 54-55 arası gidip gelir yüzük ölçüm 14.5 mesela parmaklarım kalındır ama benim
Kumru_20 Dmt-01 hm tm canım teşekkür ederim parmaklarım ince bnm gerçekten de kilo boyla alakası yok gibi