Zeynapasel Doğum yapalı 2 ay oldu ve dikişlerim düşmemişti hala düşmesini bekliyordum o yüzden gitmedim doktra en son dayanamadım ebelere gösterdim ve diktiklerin ipin düşmeyen ip olduğunu söylediler alınması lazım dediler canımdan can gitti normal doğum yaptım bu arada ve alttan parmağıyla iç dikişlere baktı düşmüsmu diye sorun yok dedi ama ben iliski konusunu sormayı unutmuşum sizde bu skinti olur mi bilgisi olan var mi
Yagizemine Zeynapasel normal dpgumun üzerinden 6 hafta geçince iliskide bi sikinti olmaz demisti doktorum
Zeynapasel Nisademir bende öyleyim dikişler düşmedi diye bahaneydi aslında eşim asker yanımda değildi ama izine geliyor şimdi kara kara düşünüyorum
DurununAnnesi Nisademir bende kaçıyorum eşimden ama nereye kadar sonuçta çok doğal bişey bu ve yapmaliyiz cinsellik.normal doğum yaptım 55gun önce iç dikis 3,dışında da 4tane var düzeldiler gibi yapsammi acaba.hatta agdadan korkuyorum dikis tarafında mi diye?
Zeynapasel Yagizemine öylede dikişlerimi daha yeni aldılar bugün iki ay oldu bide dugumler gömülmus dediler çıkarırken çok canım yandı acaba tam kaynadı mi bilmiyorum busey olur diye
Nisademir DurununAnnesi 55 günde iyileşmiştir sanırım resmen günaha giriyoruz aslında eş isteyince kadın yaklasmazsa çok günahmış, ben iç dikişlerimi sayamadım o kadar çoktu ki
Yagizemine Nisademir bende korkuyordum siizn gibi masaya muayene icin oturudugmda dogum ani geldi aklima tansiynm yukseldi😊ama oldu bitti
Zeynapasel Yagizemine iki Aydır iliski yaşamadım doğumum da zordu ama parmağıyla muayene edince çokta acımadı cati muayenesi. Gibi yaptı ayni