DOLANDIRICI Günaydin anneler burda bi kac annenin tavsiyesi ila bu kan ilacini aldm ama nasil kullancami bilmiyorum kenarinda 4 10 yaş yazio yardimci olurmusunuz
Haticec DOLANDIRICI bende doktor tavsiyesiyle aldim ocean microferi ilk hafta 5 damla ile basladim sonra arttirdim suan oglum 7 bucuk kilo 7 damla veriyorum kilosuna göre veriliyo
Can21 DOLANDIRICI bizde kullandık 6 damla olarak doktorunuz söylemedimi genelde bebeğin kilosuna göre kaç damla kullanılacağınızı söylüyor doktor ilaçtaki yaşa takılmayın
Bhrakks Merhaba bizde kullanıyoruz .1 ml olarak alınıyor eczaneden öyle söylemişlerdi içinde damlalık var üzerinde de ml yazıyor 0.5 Ml oraya kadar yapıp 2 kere veriyorum.
[silindi] Bhrakks ben de doktorumuza danıştığımda aynı ölçüyle vermemi söyledi. 1 yaşına kadar bu şekilde devam ediliyormuş
[silindi] Bhrakks doktorunuza aç-tok nasıl kullanılması gerektiğini sormuş muydunuz? Bana sağlık ocağından verilen kan ilacında aç kullanmam söylenmişti
OzlemDefne_ DOLANDIRICI doktora sormustum tarım bakanlığından onay almak için yas ibaresi dedi. Kilo basına 1 damla damlatın dedi.
[silindi] OzlemDefne_ evet bu ilaçları tarım bakanlığı onayladığı için o yaş aralığı yazılmak zorundaymış.
September08 Kilo basina 1 ya da 2 damla verebilirsinix kimi doktor 1 verdirtiyor kimi 2 , ben kilo basina x2veriyordum
DOLANDIRICI September08 doktor kilo basina 1 dedi ama bn ilk kez kullancam bunu buda yan etki yaoarmi die korkum var
themoonrose DOLANDIRICI kilo basina 1 damla bebegim 9 kilo 9 damla kullaniyorum 10 kilo sonrasi hep 10 damla. 10 damladan fazla kullanilmiyor diye biliyorum