MineKoc99 Merhabalar 4 aylık bir kızım var ve şuan 2. Hamile olduğumu öğrendim nasıl bir yol izlemem gerekiyor başına böyle bir şey gelen var mı🥺🤗
Melisbugi MineKoc99 günaydın canım üstte kaldın hayrlısı olsun zor olur ama bi kerede rahatlarsın büyütüp benim oğlum 14 yaşında 7 buçuk aylık kızım var böyle daha zormuş araya zaman girince 💜
AslanannesiAyse MineKoc99 öncelikle hayırlı olsun bişey sormak istiyorum siz 40 dan sonra adet gördünüzde mi hamile kaldınız ? Ben hiç görmedim bebeğim 6 aylık ve korunmuyoruz bana adet görmeden hamile kalınmaz dendi de ama ben tabiki biraz endişeliyim
Semizum MineKoc99 benimde 10 aylık bebeğim var bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim. Pek istediğimiz bir durum değildi ama nasibi varmış demekki. Bir süre Zorluk çekeriz ama inşallah büyüdüklerinde rahat ederiz canım 😊
UraSsmom MineKoc99 Ben oğlum 10 aylıkken hamile kaldım tam 18 aylıkken doğum yaptım ufağom şuan 18 günlük 🥰 Yani kolay olmayacak tabi ki ama zamanla düzen oturtunca daha iyi olur inşlllah. Bana hep çelece9in en fazla 1 sene sonra rahatlarsın diyolar 😂
Semizum AslanannesiAyse süt hormonlarindan dolayı adet etkileniyor ama hamile kalabilirsin dikkatli ol canım
glcncbn MineKoc99 Beraber büyüyecekler. Araları az fakat bazı anneler 1 yaş olsada büyük olan bebeğe abi yada abla muamelesi yapıyorlar bu doğru değil o da bebek. Zor olacak ama siz düzene sokup bir kolaylığını illa bulursunuz. Sağlıkla gelsin inşallah 🍀🌸
papilion MineKoc99 canım Allah kolaylığını verir merak etme, benim oğlum 2 yaşında ve 2,5 aylık hamileyim ben ona bile şok olmuştum beklemediğim için seni hiç düşünemiyorum ama geçer büyüyünce oh ne güzel oldu dersin