Tuana218893 Bebe mi sallarken giriyordum foruma ninni açık aynı zamanda reklam ckiyo ninni duruyo kızım uyaniyo 🤦♀️🤦♀️ yokmu cözümü çıkmasın şu reklamlar önüme 😡 bidaha hiç giremicem yoksa🥴
cocomelon33 Tuana218893 aynısını yaşıyorum ninni duruyor reklamın sesinden uyanıyor oğlum bıktık reklamlardan
Angelangelll Tuana218893 tam bende böyle bi post acacaktim. Arka planda beyaz gürültü açıkken bakıyorum. Sürekli sesli reklam. Burası hep anne bebeklerin olduğu bi ortam ve bizlerde bebeğimizi uyuturken vakit geçiyoruz böyle bişey olamaz yaa sesli reklam koymakta nedir
Mavi666 Tuana218893 telefonun ses ayarını kapatın. Uygulamadan hemen çıkıp arka plandan silip tekrar girin. Ben öyle yapıyorum uzun süre reklam olmuyor bir daha.
cocomelon33 @NaimeYilmaz ne zaman bitecek reklamlarınız ? Girer girmez reklam çıkıyor sonra 10 dakikada bir sesli bir şekilde birden başlıyor yine
NaimeYilmaz Medya sesi kapalıyken iosta bebek uyutucu çalışıyor. Reklam sesini bir kere kapattığınızda da tekrar sesli görüntülenmiyor.
Cookie İndirim olduğu için bu kadar çok reklam çıkıyor dediler indirim bitti reklamlar hâlâ aynı yoğunlukta devam ediyor baydı artık 😏