Çok yoruldum !!! 1 buçuk yaşında oğlum ama hala geceleri milyonlarca kes uyanıyor gündüz en fazla yarım saat onun dışında hep onula oynamamı istiyor asla iş yaptırmaz yemeği çizgi filim le oyalıyorım … ve sürekli hasta daha yeni iglesti ilaçları yeni topladım bir baktın yine hasta salya sumuk nefes alamıyor uyuyamıyor ağlıyor durmuyor ondan önce zaten ishaldi 1 hafta öncesi hastanede baya serum antibiyotik vs verdik ondan 2 hafta önce yine hastaydı böyle ya 2 3 hafta da bir sık sık hasta anne sütü aldığı halde okadar beslenmesine dikkat ettiğim halde her şeyine gözümden sakınıyorum. Kilosu boyu sağlığı iyi olmasına rağmen çok şükür ama niye sık sık hasta perisan olduk oda bende saç kalmadı bende uykusuzluktan sinir stres kendini cimcikliuorın sinir den çünkü uyku yemek insna gibi çay içtiğim yok 1 buçuk senedir hep böyle: gazı bitti dedik ama azalmış bitmemiş şimdi de de grip ishal le uğraşıyoruz ne olur dua edin oğlum iyi olsun bende olayım Rabbim bütün annelere yardım etsin yavrularına şifa versin amiinnnn..😞😔