Melikemlk 15 aylık kız bebeğim sürekli hasta oluyor. Ateş yok ama burun tıkalı akıntılı. Gün içinde hiç birşeyi yokken yatacapı vakit sesi değişiyor burnu tıkanıyor. Ben nasıl üşütüyorum anlamıyoruö. Sürekli gögsü sırtı sıcakmı diye kontrol ediyorum. 23 24 drce de 1 tg uyku tulu ile yatıyor gece üşümüş olsa bu onu hasta edermi. Gündüz uykusundada nemliydi değiştirmek yerine mendil koydum sırtına. Nerede yanlış yapıyorum.
RuzgarMommys Bence evi havalandirin sık sık Cok giydirmeyin terlemesin Ve beslenmesi önemli bağışıklığı güçlendirirseniz çabuk hasta olmaz.
Melikemlk RuzgarMommys herçeşit yer sebzesi bakliyatı eti tavğu balığı balı pekmezi vs emziriyorumda. bağışıklık güçlendirmesi için damla kullandık 1 ay. Hiç fayda yok anlaşılan. Şaştım kaldım
Melikemlk zeynepmommm yakın zamanda hasta biriyle temas etmedi. Evde rutubet yok hergün havalandırırım süpürür temizlerim. Bugün öğelden sonra parka götürdüm hasta bi çocuk görmedim orda kapmış olsa 5 6 saatte hemen hasta edermi anlamadım
Birkucuksayrameselesi Melikemlk belki alerjisi oldugu icin olabilir. Kucukken ben surekli hastalaniyordum sebepsiz yere ailem de doktora defalarca götürmüştü cozum bulamamışlardi. En sonunda doktor aileme evde besledigjnjz hayvan var mi diyebsormustu o sira kus besliyorduk kus gitti acillik olmam bitmisti . Belki sizinde oyle olabilir diye soyluyorum gecmis olsn
Melikemlk Birkucuksayrameselesi bunu doktorumuza bi danışayım. Aksine bemde evcil hayvnla büyüyenler daha az alerjik olur diye biliyoruö teşekkürler
birbukre Vücut direnci düşük demek ki eczacıya veya doktora danışarak imuneks ş şuruba başlayabilirsiniz vücut direncini yükseltior