ozfun90 Merhabalar kızım cuma günü 2 aylık olucak. Eldiven takıyorum yüzünü çizmesin diye. Ama eldiveni emiyor bu seferde ne zaman çıkarmalıyım. Tırnaklarını kesiyorum ama endişeliyim yüzünü çizdiği için çıkarmalı mıyım. Şimdiden teşekkürler…
tugbahy6 ozfun90 eldiven hiç takmadım 2 aylık olmuş sizinki bu gelişimi için iyi değil ellerini keşfetsin emsin çizsin yapa yapa öğrenecek takmayın artık doktorlar da kızıyor
SimayT ozfun90 Tırnakları kesildikten sonra eldivene gerek yok kendinizi bebeğinizin yerine koyun o şekilde yaşamak istemezsiniz düzenli tırnak takibi yapın o zaman çizmez yüzünü
Sarikuzumalp ozfun90 artık çıkarma zamanı gelmiş bence ☺️ sadece banyo sonrası 1 saat falan takın üşümesin diye. Korkmayın çizmez kestikten sonra. Ve de uzun süreli eldiven kullanımı ileride kalem tutma becerisine kadar etkiliyor bilginiz olsun ☺️
Palet0056 Eldiven pek önerilmiyor diye biliyorum bi araştırın isterseniz tırnaklarını kestikten sonra törpüleyin hafif çizikler olur ama 2 3 güne geçer
Ecmel_Ege_17_21 İki hafta sonra çıkarmıştım tırnaklarını törpülersen birşey olmaz canım ellerin açık kalması dokunup tanıması için çok çok önemli hemen öğrenecektir zaten yüzünü çizmemeyi merak etme
Bebegimm1 ozfun90 Gec kalmissiniz eldiven takmak saglikli degil pek.yuzunu cizebilir buyudugunde de yuzunu cizebilir bunlar normal seyler 11 aylk bebegim daha gecen burnunu cizmisti yani siz istediginiz kadar engelleyin yine ciziyolar artik ellerini kesfetmesi gerekiyor. oyuncaklari kavramasi gerekiyr isterseniz arastirin eldiven takmak saglikli degil
ozfun90 @Sarikuzumalp anladım çok teşekkür ederim. İlk çocuğum bende bilmediğim için buraya yazmak istedim. Tamam çıkarıcam. Tekrar sağolun.
_YanakReisinAnnesii ozfun90 ben bebeğime doğru düzgün hiç takmadım eldiven yüzünü cizmemesi için de 2 güne bir tırnaklarını keserim tam ellerini keşfetmeye başlayacağı dönemde şuan bebişiniz ellerini kapatmayın 🌸
Melikemlk ozfun90 40ındna sonra takmayı bıraktım çizsede geçiyor ama uykuda canını yakıp uyanabiliyor. Kesip törpülemeniz lazım dikkatlice gün ışığında.. gelişimi için eldiven önermiyorlar
serebro ozfun90 eldiven hiç takmadım gibi birsey. Gelişimi için iyi değil.2 aylık olmuş artık cikarin
ozfun90 @_YanakReisinAnnesii anladim ama birde kendi saçını çekiyor. Ondan korktuğum içinde takıyorum. Dediğiniz gibide ellerini keşfetmesi için çıkarmam lazım.
_YanakReisinAnnesii ozfun90 zamanla unutur canım benimki de suratını haritaya çeviriyordu bir aralar şuan yapmıyor arada sıra da tek tük yapıyor
Haydinn ozfun90 canım çıkar at artık ellerini keşfetcekkk yakında minik😂 kestikten sonra törpü yapabilirsin tırnaklarına bebişin
Ayferc Doğduğu gün takmislardi sadece hiç eldiven kullanmadım düzenli tirnaklarini keserseniz çok bı çizme olmuyo lütfen takmayın ellerini keşfetmesi gerekiyo ki ağzına götürerek baslamis zaten