Ecem29 Merhaba arkadaşlar ikizlerim 5 aylık doktor kaşık mamaya başlayın artık dedi tecrübesizim kullananlar hangisini önerirsiniz çok çeşidi var?
EzgiDuru Ecem29 kesinlijle hipp in kasik mamalarini oneririm. Elmali sutlu pirincli kullandim. 4 ay ustu icin olani. bulamadigim icin hero baby nin kasik mamasjni almistim hic begenmedim sulanıyor
Yusra34 Ecem29 Hipp in 5 tahıllı maması var. İçeriği en temiz besleyiciliği olan tek mama. Pirinç unudur baskasıdır yapma. İlk etapta 2 yemek kasıgıyla hazırlayabilirsiniz. Hatta devam sütüyle hazırlarsanız daha sağlıklı olur.
Mervebtnrr Ecem29 canım ben hipp te kullandım kabız yaptı kızımı snra aptamil aldm mirin kırın yedi kokusuda bi tuhaftı şimdi bebelac gold aldm severek yiyor bide çok güzel kokusu var
Yasemin18 Canım ben prinç unu ile kendim yapıyorum muhallebi tarzında. Meyve presi sebze presi yapıyorum. Kaşık mama olarak arı mama vermiştim keçi sütlü olanından.
Ecem29 kiliclar bilmiyorum ki ikiz diye olabilir biberon maması ve anne sütüyle devam ediyoduk meyve püresiyle başladık daha sonra sebze ve kaşık maması dedi
Ahsen20 Bende ise başlayacağım icin biberon almiyor mama da icmiyor sevmiyor sutumu kasikla veriyorum ama cok doymayabilir kasik mamaya başlayabilirsiniz dedi oyle yapacagin bayramdan sonra