tgba-22 Lütfen yaptıran memnun kalan anneler fiyatıyla yazarlar mı ben gittigim hastaneden fiyat aldım atasehir medicana 2600 gibi bi şey dedi daha uygun bi seçenek araştırıyorum 🙏🙏
esraeerdogann tgba-22 ben kurtköy emsey hastanesinin orda özel klinik var orda yaptırdım Doç dr engin yılmaz klips yöntemiyle yaptırdım bebeğim hiç zorlanmadı bile anlamadı yani 2,5 ay önce 750 tlye yaptırdım
Miniginannesi tgba-22 maltepe tip merkezinde yaptirmistim oglumu 2 sene once simdide yigenim olucak yine ayni yerde 500 tl gibi bir ucreti var sanirim arayip bilgi alabilirsiniz
canankp tgba-22 anadolu değil ama Avrupa yakasında çok güvenilir bi doktor var ben oğlumu 5 günlükken ona sünnet ettirdim, beni de o doğurtturmuştu öyle eski ve işini iyi bilen bi doktor istersen bilgisini verebilirim
cennetkokulubal esraeerdogann @tgba-22 bende 1 hafta önce yaptırdım aynı yere klips yöntemi ile 2 gün bi zorluğumuz oldu ama şimdi iyileşti sayılır 3 aylık . Fiyatı 1000 TL şuan
esraeerdogann tgba-22 evet atkadaşım benden çnce yaptırmıştı orada bende ona sorarak araştırarark internetten falan yaptırma kararı aldım hiçde pişman olmadım şükürler olsun
canankp tgba-22 evet fatihte ak-en sağlık merkezi, dr nasır aksel gözünüz arkada kalmasın isterseniz sonsuz güvenebilirsiniz oğlum sünneti bittiği an çişini yaptı hiç fitil veya surup bile kullanmadan normal gündelikçi yaşamımıza devam ettik
esraeerdogann cennetkokulubal zam gelmiş demekki ☺️ Ben 750 tlye yaptırmıştım ama çok memnunum 2,5 ay oldu sadece 1 gün zorlandık o kadar