2minosprenses Ay hangisini anlatayım bilemedim ya , bı komik bi kötü olan anımı anlatıyorum. Komik olan (bana göre ) kardeşim ve ben karşı komşunun oğlunun bisikletine bindik mahallede bı yokuş vardı ordan assaga sürmeye başladım ben kardeşim arkamda oturuyor , ben abaniyorum ama pedala , dedim bı bok yiyiyorum ama neyse baktım karşıdan araba geliyor sağa geçtim , sağ tarafta bir baktım ne göreyim kurumuş kocaman çamur birikintisi , lambur lumbur bir daldık oraya zaten direk bisikletten uçtuk😄 kardeşim havada üstüme bindi o şekilde yere çakildik , alnimdan ayak baş parmağıma kadar her yerim yara bere içinde kaldı resmen yerde süründük , nefes alamadım dünyam karardı , babam sesimize komşunun çitlerinden atamlis kosa koşa gelmişti resmen gazi olduk yani 🤣. Kotu olan bir gün parkta kız arkadaşlarım ile oturuyoruz yaslarimiz 11-12 falandır , karşıdan tuhaf tipli bı adam geliyor dedik bu hayırıaalmet değil yani, bı baktık adam bize yaklaşıyor garip hareketler yapıyor elini donuna falan sokuyor, arkadaşım dedi damla kaçalım , bı baktık adam çıkartmış cinsel organını bize sallıyor biz şok tabi o dönemlerde o yaşta erkek organı görmemişiz hiç birimiz çok korkmuştuk koşarak eve kaçtık , ama kalbimiz ağzımızda atıyor …🙄🙄 Hem komik hemde kötü anılar var , böyle sapik insanlardan Allah hepimizin yavrusunu korusun🙏