dem7 Merhaba hanımlar, Esenler civarı kaş alımında iyi olan bildiğiniz bir kuaför var mı acaba? Yoğun, gür ve çok çabuk çıkan bir kaş yapım var. Bebeğime annem bakıyor ve o yüzden bu lokasyonda olması tercihim. Tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum 😊
Paradiseeeee dem7 kaş kırmızı çizgim insanın duruşunu herşeyini belli eder ben bi kaş için çok gittim geldim bi istwest de Leyla Tonya var ona gidiyorum kaşlarımı adam etti Bağcılar da oturuyordum onun salon da Yenibosna da starcity karşında. Şimdi Yeşim kaş tasarıma gidiyorum Bahçeşehir de esenlerde bildiğim yok valla Sana faydam olmadı aöa niye iç dökmek istediysem 😂😂
dem7 Paradiseeeee çok teşekkür ederim. Ben de avcılardan Nişantaşı’na bile gidiyordum 😅 Ama o zamanlar bebek yoktu. Şimdi fırsat bulduğum ilk an gidebilmek adına anneme yakın olsun istiyorum. Ama kaş benim için de çok ama çok önemli. O yüzden söylediklerinize mutlaka bakacağım😊
Paradiseeeee dem7 keşke el becerimiz olsa da kendimi alsak benimde bebem var 6 aylık ayda bi 2 arda bi gidiyorum kuaföre pala kaş gibi geziyorum napim normal cadde üstü kuaförlere gitmiyorum mahfediyorlar kaşı sonda normale dönmesi ayları alıyor o yüzden gittim yer de uzak ben Esenyurt kumfr Bahçeşehir iştr eşin görürse falan gidiyorum anca
dem7 Fatos_tekeeva yaa ne güzel, çok şanslısınız. Ergenlikte bir dönem kendim almaya yeltendim ve senelerce zor toparladık. Bir daha mı, asla 😬
Fatos_tekeeva dem7 sizde benim yaptığım gibi yapabilirsiniz aslında kalemle vermek istediğiniz kas şeklini çizerek çizginin dışında kalan tüyleri alabilirsiniz ben genelde musterilerede öyle yaparm hem çok güzel hemde zorlanmazsiniz
dem7 Fatos_tekeeva kesme kısmı çok zor. En azından benim gibi profesyonel olmayanlar için diyeyim. Eminim size çok kolaydır 🍀