Pembikpanter Merhaba hanımlar bugün oğlumun altını alırken ön kısımda idrarda hafif bi turuncluk vardı yaşayan oldu mu?
Eymenmerve92 Pembikpanter aynısı benim de başıma geldi daha yeni . Prima premium care bebek bezi kullanıyoruz bebeğim çiş yaptığında kırmızımsı bir leke beliriyor. Araştırdım aynı bezi kullanan çok kişinin başına gelmiş(şikayet sitelerinden bakabilirsiniz) ama yine doktorumuz idrar tahlili istedi onu yaptırdık
Bebitom Pembikpanter oğlum yeni doğan sarılıpı olmuştu . O şekilde çiş yaparak sarılığı attı. Sebebi ise vücut susuz kalması çok terlemek
Goktugse @Pembikpanter canım instagramda ebeayşe var o açıklamış ürat kristalleriymis oksijenle temas edince pembeye dönermiş bebek ya susuz olduğundan ya da kat kat giydirilip terlerse vücut sususlz kaldığı için üreyi urat kristali olarak atıyormuş vücut
Glc Bize doktor öyle Bi durumda sıvıya ihtiyacı olduğunu, su ve bitki çayını daha fazla vermemiz gerektiğini söylemişti
Sodya Pembikpanter benim oglumda da olmustu o sekilde. Ben kan zannetmistim. Ama gecti sonra bi daha gormedim.sivi kaybindan kaynakli bi durummus