Syktoprak Slm kızlar salı dr gıttık ve 2 krem verdı ve geçti ama bugün yine başladı bu sefer prımanın lastik yerlerinde acaba prımada mi doğduğundan beri can bebe kullanıyorum daha ek gıda da vermıyorum ara verdim pişik olduğu için
Ogulcan Syktoprak bebeğinde alerji varmı canım ondan da olur benim oğlumda yasaklı birşey yerse hemen pişik oluyor
Canberkveannesi Syktoprak zeytinyagini ocakta ısıtın sonra sogutup bi kavanoza koyun her alt değişiminde kullanın ben doğduğundan beri kullanıyorum hic pişik yasamadik cok şükür tavsiye ederim
Syktoprak Ogulcan ya test yaptırmadım bugüne kadar olmadı biraz alıştırma yapayım dedim 5 aylık ti elma puresınden oldu bidaha vermedin 2 haftadır bisey vermıyorum dr gittik pişik mantarı dedi tekrarlıcak dedi ama neden onu söylemedi bende şaşırdım artık neyapayım
Ogulcan Syktoprak canım bakliyattan olabilir kırmızı meyve olabilir süt ürünlerinden olabiliyor pişik için canım sarı kantaron yağı kullan çok iyi geliyor
Ogulcan Canberkveannesi canım senin pişik olmamış doğal olarak zeytinyağ kullana bilirsin kadının bebeği pişik oyüzden zeytinyağ sürülmez
Canberkveannesi Ogulcan neden pişik oldugunda surulmez bilmediğim için soruyorum pişik olan arkadaşlarım da sürdü hemen geçti zeytinyagi zararlı mı
Ogulcan Canberkveannesi yok canım zeytinyağ çok faydalı öncesnde kullandığında pişiği de önlüyor sizin uygulamanız doğru fakat pişik oluşutuğunda zeytinyağ asitik olduğu için orada ki pişin kıvamını artıra biliyor ondan dolayı