scooby-doo Kızlar görümcemin bebeği oldu 1 haftalık gözü çapaklanıyor ne yapmak lazım doktor kontrolüne iki gün var ılık suyla sildik fakat yine oldu önerileriniz nelerdir?
Utkucan scooby-doo ek hiçbir şey yapmayın ılık su ile temizleyin doktor damla verir birde masaj önerir çay demi anne sütü gibi şeyler daha kötü hale getiriyor
manicurist scooby-doo masaj yapmanız gerek göz tıkanıklığı var bi göz doktoru görsün damla veriyor masaj özellikle emzirirken yapılması gerek.. çay bardağına yarim çay koyun ılıtın silin öyle geçiyor ama sabah yine çapaklanma oluyor bende doktora götürmeden öyle yapmıştım
scooby-doo Tamam doktora gidicek zaten kontrole ama gidene kadar en azından iyi gelir belki masaj göz pınarına mı yapılıcak peki
dnzcyc scooby-doo Benim bebeğimin de 1 aylıkken gözü çok çapaklanıyordu. Doktor sadece ılık su ile sil dedi. Masaj yap demedi. Bu zamanlarda çapaklanması çok normal dedi.
Mihruss scooby-doo benim bebeğinde öyleydi doktor bana sütünden damlat ve gözün üst köşesine hafif masaj yapmamı söyledi elhamdulillah geçti şuan