ElifFuZey Merhaba kizlar🌸Kizlar emziyi nasıl brakdınız? Ben her yolu denedim sonunda kesdim🥺4 gün oldu ama hala uyurken çok ağlıyor kıyamıyorum. Bana yardım❤️
2minosprenses ElifFuZey benim kiz 11 ay 7 gunluk emiyorken uykuda ama vermesemde aglamiyor bilmiyorum ama canim uste kalsin 😊💜
Minnossareannesi ElifFuZey Bende bıraktırmak istiyorum 1 yaş 20 günlük gün içinde çok aramıyor ama uykusu gelince uykuya dalarken emiyor bıraktırsam mı yoksa zamana bıraksam karar veremiyorum 🙏🏻
Babyboyy2019 ElifFuZey 17 aylıkken dişiyle delmiş hava aldıkça tutmadı aşırı bağıntıydık. Hafif ucunu delin zaten keyif almayacak emmekten
ElifFuZey 2minosprenses Teşekkür ederim canım❤️Bizde zorlu geçıyor🥺Aslında bağamlı diyildi sadece uykuya geciş zamanı emiyordu ama hala alışmadı😔
ElifFuZey Minnossareannesi Zaman gecdikce daha zor oluyor😔Cok zorlu donem gercekden. Sutu brakirken hic sorun olmadi ama emzik🤦🏼♀️
Meryem2020 Ben de emzik bıraktırmaya uğraşıyorum 20 aylık. Her istediğinde babaannenlerde unutmuşuz diyorum :) ama çıkarmıyorum ortaya kesinlikle ilk gece işkence etti bakalım bu gece nasıl olacak
ElifFuZey Meryem2020 tam 4 gun oldu🥺bizimki inanmiyordu. Ben kesdim bakiyor anne kixdi(pisti) diyor atiyor. Ama iki gundur emzik istemiyor ama uyurken cok agliyor🥺simdi uyutdum cok aglamadi sukur ama oylen annemden emdiyim sutu burnumdan getirdi😂😔
Minnossareannesi ElifFuZey Aslında bi yandan öyle galiba ilk 6 ay doğru düzgün emmiyordu 7 aydan sonra daha düşkün oldu 🥲
Meryem2020 ElifFuZey biz de aynı gündüz uykusu hak getire nerdee:) gece de kalk ayağında salla beni modası başladı oysa sallayarak uyumuyor bile bir kere salladım masal anlattım nerden aklında kaldı bilmiyorum
ElifFuZey Minnossareannesi zaman kecdikce daha cok istiyor. Ben o yuzden brakmak karari verdim. Cunki sadece geceler diyilde gun icinde istiyordu disari cikarken bile. Keske 1 yasina kadar braksaydim diyorum. Zorlasiyor🌸
MeteNaz ElifFuZey valla bende post açıcaktım. Emziği sadece gece yatarken alıyor. Ağzından düştüğü zaman ağlıyor uyanıyor. Gece beslenmesini bitirdim şimdide bu başladı yardımm
MeteNaz ElifFuZey 10 aylık. Aynen gece mama hazırlamaktan kurtuldum diye rahatladım başka emzik meselesine razıyım diyordum. Şimdi odaları ayırdık. Sürekli git gel yapıyorum doğru düzgün uyuyamıyorum