ebruss446 Başvuru yaptık hala gelmedi süt sütüm nerde takip et diyoruz çıkmıyor sayfa bu ay süt alan oldu mu
Heroki ebruss446 Bende izmirdeyim muhtara basvuru yaptım geçen ay oglum 13 aylık oldu hala gelmedi ama muhtar bizi uyarmıstı 3 aya anca gelir diye.
Anneyim_35 ebruss446 biz uzun zamandır alıyoruz sütü kızım 3 yaşında bazen düzensiz oluyo 2 aylık birden getiriyorlar benim Eylül ekim sütü gelmedi 2 hafta önce aradım Kasım 15 ine kadar dağıtım yapılacak dediler ama gelmedi daha yarın arayıp sorucam tekrar
ebruss446 parliament 1 yaş üstü bebekler için her ay 8 9 litre süt getiriyorlar bazen iki aylık 16 litre süt getiriyorlar muhtara başvurduk bir aya gelir dediler hala gelmedi ama
ebruss446 lanadelmiyav 1 yaş üstü bebekler için her ay 8 9 litre süt getiriyorlar bazen iki aylık 16 litre süt getiriyorlar
ebruss446 Heroki evet eşime de söylemiş toplu gelir diye yani her ay dağıtıyorlar sanıyordum toplu olunca 16 litre felan gelir bu sefer çok olur tarihi geçmez umarım hemen
ebruss446 Heroki valla ablam da dağıtırdı komşulara demekki bu yüzdenmiş neyi düzgün yaptılar ki zaten