ArassMom_ Bayanlar Uyku Tulumunda hangi tog değeri en ideal olan acaba. Kullanıp memnun kaldığınız model varmi ?
Cihangiriinannesii ArassMom_ Enucuzbebekmarketten aldım ben 1.5 tog çok soğuk havalarda içine uzun kollu zibin ve ince pijama giydiriyorum hava daha iyiyse sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum çok memnunum
nur-nr_123 ArassMom_ 1.7 ama ev ısınız önmli 23/24 derece ideal bnce bn oğluma 8 aylıktı ilk aldığımda şuanda 21 aylık hala kullanıyorum
Eymenebrar ArassMom_ instagramda tunalihayat sayfası önerisiyle almıştım trendyoldan 2 tog yorni marka çok memnunuz
ArassMom_ Ege3410 Evim sıcak kalorifer olunca ama memlekete izne gideceğiz soba kullanıyorlar o yüzde almak istiyorum ama karar veremedim
ArassMom_ Cihangiriinannesii kalınlık olarak nasıl peki. Birde yaş grubu olarak bedenler nasıl acaba ?
ArassMom_ cocomelon33 24-26 filan oluyor şuan evim için değil gideceğim yer icin almak istiyorum oralar soğuktur 16-18 filan vardır
Cihangiriinannesii ArassMom_ Tog zaten kalınlık demek. Kombili bı ev için bence ideal bı kalınlıkta. Beden olarak 20 aylık oğluma 2-3 yaş bedenini aldım tam oldu
crazymommy ArassMom_ Tog degeri hiç bilmiyorum anlamıyorum canım. Bende alırsam o degerlerde alıyım o zaman teşekkür ederim 💐💐