Fatmanur3005 Merhabalar arkadaşlar 5ay 12gunluk bebeğim var mamaile besleniyoruz,fakat bir haftafir falan icmek istemiyor biberonu vereceğim zaman dudaklarini sıkıyor ama biraz zorladiktan sonra içiyor acb neden yapiyor
cennetkokulubal Fatmanur3005 benim bebeğimde arada yapıyor emziğe alıştı önce emzik veriyorum sonra hemen biberon öyle öyle alışıyo o an içiyor 😀
Arenbuse58 Fatmanur3005 Ben iki hafta uyurken beslediğimi biliyorum atak dönemi biberon reddediyor sonra geçti çöksukur 😒
Fatmanur3005 cennetkokulubal evet o aklima geldi bugün o sekil yaptim acb mamyi degustirmem mi gerekiyor ki sıkılmış olabilir mi diye dusunmeye başladım
cennetkokulubal Fatmanur3005 bazen acıksalar bile almak istemiyorlar o an zorlAmayın ruh halini değiştirin ve emzik:)
Musnil Arenbuse58 merhaba benim bebeğim 3 bucuk aylık bu anlattıklarınıx bizde de var covid olduk acaba ondan mı yemiyo dedim ama yok atak biboronu görünce deli gibi ağlıyo
Arenbuse58 Musnil evet atak dönemi pes etmeyin uykuda besleyin acıkınca illaki beslenmek isticek maksimum 3 saat içinde ben geceleri gündüzleri her uykuya daldığında besliyordum sonra düzelmeye başladı şuan 5 ayligiz