Ozlem-pr21 Merhaba ☺️ evde saçlarımı açık küllü sarı nasıl yapabilirim yapaniniz var mı 🤭 açık tenliyim ve sarı saç rengini seviyorum her tonda güzel olmuyor 😔 fikriniz var mı acaba 🥰
Hunili Ozlem-pr21 yapamazsınız desem🤷🏼♀️ Yakarsınız saçlarınızı, tonu tutmaz küllendirirken göremezsiniz arkalarını
ly35 saçınız koyu renkse evde hiç denemeyin :) açınca turuncu oluyor mutlaka. ton tutmuyor, saç yanıyor vs vs işi bilen birine emanet edin derim. saçını evde yakıp 2 senede zor toparlayan biri yazıyor bunları 😅
Ozlem-pr21 ly35 Kuaföre gitmek sıkıntı işte 🤷 aşırı derecede pahalli İkiz bebeklerim de var yani bakımlı olmak istiyorum ama uyguna 😂
Hunili Ozlem-pr21 bidaha aynı şeyi yaşamayın bence🤷🏼♀️ Evet kuaförler biraz pahalı çünkü hayat pahalı. Kullanılan açıcılar, oxidanlar hep ithal.
Ozlem-pr21 ly35 koyu renk saçla bakımlı olunur tabi bakimliyim da onda problem yok ben koyu renk sevmiyorum 😉
CemreNadir Ben gratisten Gratis markasının bee beuty markanın boylarından aldım 13 TL falandi küllü sarı açık kumral karıştıra karıştıra bakır kahve gibi biseyler yaptım sarı olmaz ama çocuktan kuaförde zaman harcayacağımiz için saç ne kadar açılsa renk değişse kâr değişiklik renk tonu bile iyi geliyor 😊 sonuçta beyaz tenliyiz evde açıcı kullanmadigimiz sürece sadece boyayla ne kadar kötü olabilir ki 😊😂