Mehmetmirza Kizlar 24 günlük bir bebişim var alnı kıl dolu 😂 dökülür mü bunlar ya ilk bebeğim o yüzden çok bilgim yok , deneyimlerinizi paylasir misiniz 🥰
Tugcesilam Mehmetmirza sarilik icin gecmis olsun o arnindaki tuyler dökuluyor bnm kizimin komple arninda vardi simsiyah sac gibi 👏👏2.aya kadar döküldü degisti
Burc123 Mehmetmirza https://resimyukle.io/r/NRJH4Z5HNl hiç merak etmeyin iki ayında o halinden eser kalmıyo 😂
nilesea Mehmetmirza sizinkiler döküldü mü acaba merak ettim 🙃 benim kızçede de var daha 1 aylık şu an.
Mehmetmirza tenceretavakuskana uzamış sarılığı var bide o tuycukler eklenince kapkara oldu çocuğum 😂😂 teşekkür ederim yorum için
tenceretavakuskana Mehmetmirza bıse olmaz annesı gecmıs olsun sarılık ıcın bol ol beslensın o tuycuklerde zamanla azalıyo bes altı ay olunca tamamen kayboluyo hepsı🤭
EsmaSulun 😀😀 ben doğduğumda yüzüm de o kadar çok kıl varmış ki halam anneme demiş doktora götürün bu normal değil diye 🤗 simdi cok şükür akca pakcayim.
Mehmetmirza EsmaSulun ahahaha 🤭 kendi sütünü sür bebeğin yüzüne diyenler oldu demekki kendiliğinden de dökülüyormus
Mehmetmirza Burc123 ay aman Allahım , rabbim nazardan korusun maşallaah 💕💕 bizimkide aynı böyle inanın , gözleri de koyu mavi gibi inşallah sizinki gibi olur ya 🤗
Burc123 Mehmetmirza inşallah olur hep dua etmiştim evlenmesen önce bile bebeğim olursa mavi gözlü olsun diye şükür babama çekti gözleri ❤️🙏🏻