efsun0_0 nesekaan bizimkide 9 buçuk aylık hem sevdirmiyo hemde uyuturken bile dokunmamı pış pış pat pat yapmamı istemiyor sizinkide öylemi🙈
ayazasaf 28 aylık eğer canı isterse gelir sarışır annemmmm der cici yapar eğer istemezse kimse ona yaklaşamaz. Çokta severim bu huyunu.
Balkupum2505 nesekaan aynen bu konuya bende cok takilip post acmistim 😀 saeilmiyor kucak yapmiyo die 😀 sevmiyo adam napalim 😀
ayazasaf nesekaan Canım anne sence olmaması mümkün mü istemediğini çocuğun kendisi söylediği halde inadına yapıyorlar. Çocuk diretincede trip atıp yabani diyen çok yakınları var. Anlatıyorsun anlamıyorlar
Aysealprsln Evet benim oğlumda öyle kimseye yaklaşmıyor sevdirmiyor benden başka ben sadece benimki sanıyodum 😊
nesekaan Aysealprsln valla gönlü olursa bıraz sımartmaya ızın verıyor yoksa kucaga alınca aglıyor ındır dıye sevdırtmıyır öptürmüyor itiyor hemen ☺️☺️
nesekaan ayazasaf ya bizde oyle anne babası olarak sevmedıgını bıldıgımız ıcın cocugu sık bogaz etmıyoruz başları zorlayınca çıldırıyorum resmen
ayazasaf nesekaan maalesef tahammül edemiyorum çoğu kez ama dediğim gibi anlatsanda anlamıyorlar. Çocuğun kişisel alanına saygısızlıktan başka bir şey değil böyle yaptıkça hıtçınlaştırıyorlar esasen
nesekaan ayazasaf katılıyorum baskalarının yuzunden anne babadan da uzaklasıyor bızımde ısrarcı olacagımızı dusunuyorlar
nesekaan Tosbik3056 9 aylıga kadar boyle degıldı aslında sonradan oldu meslekten dolayı aılelerden uzak kalınca cocuguda görünce cok sevmekten oldu sankı 🙈