Bebek0707 Kızlar daha önce sormuştum ama kimse yazmadı.Bebeğim kilo almıyor ve yemek konusunda da çok seçici.Lezzetli ve kilo almasını sağlayacak tarifleriniz var mı
NewwMomm Bebek0707 Bende hep paylaşıyorum bi kişide bakmıyor🤣 sonra her gün aynı soru ek gıda ne verwbilirim. Bende artık paylaşmıyorum
BirAlparslanAnnesi Bebek0707 Bebek0707 tarif olarak hepsini yazmak çok vaktimi alır ama özet geçmeye çalışayım
BirAlparslanAnnesi Bebek0707 seçici bebek zor gerçekten ne yiylp ne yemediğini bilmediğim için genel yazıyorum siz uyarlarsınız. Robotta kefir ile muzu bi kaçta badem çekin gelişimi için hArika..mutlaka her yemeğini imkanlar dahilinde tabiki bu söylediklerim ilikli kemik suyuyl yapın kıyma yemiyosa bile bi şekilde yemeklerine gizleyerek bir öğünü mutlaka kıymalı olsun
BirAlparslanAnnesi Bebek0707 süt zaten önerilmiyo ama peynir ve kefir gelişimi açısından hem önemli hem besleyici.. yeşil mercimekli her türlü yemek oldukça besleyici ana mümkünse yoğurtla tüketmesin
Bebek0707 BirAlparslanAnnesi Tarif olarak değil de siz yedirdiğiniz lezzetli besleyici yiyeceklerin isimlerini yazabilirseniz ben de internetten bakıp yapmaya çalışırım 🙏
Bebek0707 BirAlparslanAnnesi Bu kefir muz karışımı muhallebi gibi mi oluyor.Yoksa içeçek olarak mı veriyorsunuz
Bebek0707 BirAlparslanAnnesi Mercimek hiç yediremiyorum.Ama kıymadan köfte yapıyorum köfteyi seviyor yiyor
BirAlparslanAnnesi Bebek0707 kefir avokado badem hurma pekmezi yaş hurma peynir yumurta balık semizotu yeşil mercimek bunları imkan oldukça sürekli yediriyorum