Eminos Asilahmet ilerlemeden goturun derim ben goturmedim 3 aylik bebek bronsit dedi doktor hava veriyorlar hastanedeyim su an
Asilahmet Eminos götürdüm canım götürdüm bronşit dedi bizde yatıcaktık servis doluymuş evde tedavi görüyor şuan bu salgına yakalananların hepsi bronşit oluyormuş
Elif_emir Asilahmet soğani yarıya bölün baş ucuna koyun başı da hafif öne eğik bir şekilde uyutb burun akıntısı olduğunu ve rahat nefes aldığını göreceksnz ❤️🌼 denemediğim birşeyi tavsiye etmem
Eylulum48 ipegin_annesi bize cok iyi geliyor evimin olmazsa olmazı dolqptan eksik etmem 3.gün öksürüyok yok oluyo
Merve-miray Kızımda da sadece öksürük var. Ve öksürürken de balgam çıkarıyor. Hastaneye götürmek istiyorum ama araba yok eşim çalışıyor. Sağlık ocağı da vurdum duymaz 🙄🙄
Kk41 YusuffunAnnesii Ben direk koyundan temin ettim 😂 köyden tanıdığımz göndermişti . İsterseniz deneyin şifanın nerden geleceği belli olmaz🥲
ipegin_annesi Eylulum48 Bizimde 2. Gün oldu ilk gün ki gibi sık sık öksürmüyor şimdi inş iyi gelir gün de kaç kez verdiniz.
Eylulum48 ipegin_annesi sabah öğlen akşam 1 çay kaşığı(2.5 yasında) on gün kullandım öksürük geçsede üç-4 gün kullan demişti doktorum çunku solunum yollarındaki pis virüsleride temizliyor ayrıca