Wolverine Elifduru11 Yani ben bir pasta veya tatlı birşey alırdım eli boş gidilmez diye. Belki yanına da bir fincan takımı veya bir çiçek ne bileyim ufak çaplı bir hediye
MerveAkty Elifduru11 5 lt yağ götür namın yürüsün 🤣 şaka bi yana çerez takimi veya kahve fincan takimi olabilir
Hilal481 Elifduru11 ben ilk gittiğim yere hep götürürüm canım ufakta bişey olsa banada ilk gelenler getirir hep fincan takımı veya çerez takımı filan olabilir
Ssssraa Ben ilk defa gitmesem de elim boş gitmem, bir tatlı alabilirsiniz. Eğer evleri yeni ya da yeni evliler ise o zaman bir ev hediyesi de alabilirsiniz.
MeteNaz Elifduru11 kişi yeni evliyse, ev almışsa Hediye götürülür benim bildiğim. İkisi de değilse tatlı götürülür. English home madema cocodan vazo vb şeyler alabilirsin
2cocuk_1anne_ Elifduru11 biz bir kaç yere gittiğimiz de ilk elimiz boş gitmedik Mutfak eşyası almıştım ben hepsine farklı farklı Tabi onlara alırken kendime de aynısını alıyor dum 😂
Mariposa Elifduru11 ben götürürüm bir de kim olduğuna bağlı, arkadaşımın evine gideceksem tabiki götürürüm güzel fincan takımı olur, duvar süsü olur, saksı çiçeği olur … uzaktan bir akraba , samimi olmadığım biriyse tatli baklava falan alır giderim.
Tugce Elifduru11 Benim kültürümde ilk defa gidilen eve yakınlık durumunuza göre altın veya ev eşyası götürülür. Onun harici günlük misafirliğe gidilen eve yiyecek, tatlı veya ikramlık içecekler götürülür.
ilkbahar Elifduru11 İlk defa gidilen eve hediye götürülürmü? Tabiki 🙆♀️ bana getirmese bi daha çağırmazdım onu 😂
kaganege Elifduru11 tatlı götürürüm, evi yeni almıslarsa veya yeni evlenmislerse ev hediyesi götururum
manicurist Elifduru11 ilk gidilen eve hediye götürülemez 2. Gidişinde hediye götürülür 🙄🙄 çok aradınmı bu soruyu merak ettim .. tabiki ilk gidilen eve hediye götürülür hediye anlamıyorsan pasta alıp götürürsün tatlı alırsın
aselinannesi06 Elifduru11 benim ablam Ağustosta evlendi. Ben anca gidebildim evine bebeklerimden dolayı. Giderken de hediye olarak salonunda saati yoktu saat aldım mobilyasına uygun yanında da tatlı tavuk meyve suyu götürdüm.