Mnlannesi Kızlar bebeğim 3 aylık aşırı derecede burun hiriltisi var 3 gündür burnunu temizliyorum sesi de değişik neden dır lütfen yaxin
eyese Mnlannesi benim bebeğimde öyle. Görünürde bir sıkıntısı yok ama özellikle gece uykusunda ses geliyor. Ben de merak ediyorum açıkcası. Çarşamba kontrolü var bakalım doktor ne söyleyecek..
Ecem_Ege Mnlannesi Benim bebeğimde de hırıltı var 3 doktor a gösterdim rahatsızlıktan oluşan bir hırıltı değil. Bebeklerin solun yolları yumuşak ve dar olurmuş ondan kaynaklı hırıltı.
Ayazmom1 Mnlannesi Benim oğlum da üç aylık aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz bronşit oldu sandım doktora gittim burnu tıkanmış spreyi kullanıyorum serum kullanırım ama hala aynı
Mnlannesi Ecem_Ege normalde evet bende hastaneye gittim hırıltı normal dedi ama şimdi acile gidince kızarıklık gördü
Mnlannesi Ayazmom1 benimde aynı şekildeydi damla aldım serum kullandım o hırıltı gitmedi hiç gittim acile ciğer filmi istedi sorma boğazlarına bakınca kızarıklık var dedi
Yeniannneee Ayazmom1 hiç biri biride yaramıyor benim bebeğim daha 1 aylık değilken ben hepsini kullandım hiç geçmedi acile götürünce yatış verdiler şuan tüm bebeklerde salgın varmış bronşit salgını dedi doktor