Sevgi1 Ağladı çok üç tane kol ve bacaktan üç gün banyo yasakmis calpol ver eve gidince dedi ama uyuyo yavrum çok üzüldü 😫 ins ateş huzursuz vs yapmaz onerisi olan varsa alirim
Busraaygun Sevgi1 benim bebegimde 2 gün önce 2. Ay aşısı oldu çok huzursuzdu yavrum o gün hep durmadan ağladı ateşi vardı baya. calpol verdim geçti şimdi iyi oldu
Busraaygun Sevgi1 benim bebeğim gündüz hiç uyumuyo zaten geceleri uyuyo o günde rahat uyudu bi sorun olmadı
Ert15nagi2019 Kizlar benm bebegm de 2.5 aylik bundan bi kac gun oncesine kadar 3 saat uyuyan oglum ,gunduzleri sadece 1 saat uyuyup kalkiyo hemen ,bi an da degisti normalmi sizce
Sevgi1 Ert15nagi2019 bazı günler öyle yapiyo benimde dün hep oyleydi bugün biraz daha iyi uyudu sanki dün hep 10 dk 10 dk uyudu
Busrabedirhan Bebeğe göre değişiyor galiba bizde olduk çok şükür ne ateş çıktı ne huzursuzlandı normalde mızmız bir bebek zatn her zmn ki gibiydi hatta normalde gündüz uyumayan oğlu m o gün uyudu siz yüreğiniz ferah tutun inşallah bisi olamz her bebekte aynı etkiyi vercek diye bisi yok
Sevgi1 Busrabedirhan tşk ederim 😳 yok ateşi olmadi eve gelince calpolu l içti daha vermedim olcuyorum arada