enguzelmevsimim İki buçuk aylık kızımı hâlâ emziğe alıştırmadım, chicco emzik almıştım hamileliğimde bikaç kere verdim almadı ben de zorlamadım sizce başka markaları da denemeli miyim faydası zararı nedir
Azizecakir Gamze0707 benimse kızım 2 aylıkken aldı sadece geceleri kullaniyoduk 5 aylık şuan ama nedense artık hiç almıyor diliyle itiyor bende emzikli uyku arkadaşı almayı düşünüyorum alırmı sizce
Gamze0707 enguzelmevsimim valla benim oğlum 26 günlük ben alistircaktim ama eşim ve anası yüzünden olmadi karistilar alsaydı beni emzik niyetine kullanmicakti beni şu an emzik niyetine kullanıyo ve ben perişan durumdayim ama sizinki sizi emzik niyetine kullanmıyorsa hic gerek yok vermeye bence ama kulkaniyorsa birazdaha zorlayin
Gamze0707 Azizecakir almaz bastan alışması gerekiyordu ama bence hic gerek yok eger keyfi veriyorsaniz tabi sizi kullanmiyorsa uykusunda falan sorun yoksa neden zorla emzik kullandirasiniz
enguzelmevsimim Gamze0707 hayır sadece gerçekten acıktığında emmek istiyor hatta bazen ben emzirmek istiyorum o istemiyor, genelde sallayarak uyutuyoruz acaba emziğe alışsaydı dışarda falan da uykuya geçişi daha mı kolay olurdu diye düşünüyorum