Ozgeayazbora Bebeğinizin kuyruk sokumunda çıkurluk fark ettinzmi bende yeni öğrendim, tam nedir bilmiyorum aranızda bununla ilgisi bilgisi olan varmı
Melisabltt Ozgeayazbora Benim oğlumda da var gamze o ama doktor farketti zaten bizi ilk ultrasona gönderdi yarık falan varmı içten diye çok şükür bişey çıkmadı gamzesi varmış 🥰
Atamom16 Ozgeayazbora benim oğlumda da vardı ultrasonla baktılar kapalı olduğu için bir sıkıntı yok dedi doktorumuz
Aselduru88 Ozgeayazbora benim kızımda da var henüz geçmedi 15 aylık 4 buçuk aylikken ultorson çekildi bir sorun görülmedi
ikizerkekannesi Ozgeayazbora ikizlerimden birinde var doktor kıllanma ve sıvı akıntısı yoksa korkulacak bir şey değil demişti şuan 25 aylık ve çukurluk baya baya azaldı
Ozgeayazbora Melisabltt canım omur ilikle alakalı bir durummuş o gamze, bir şey çıkmamasına sevindim, kimisi emar falan çektiriyormuş beyinde sıvı kaçarsa tümör falan yazmışlar geceden beri bir sürü şey okudum kafam allak bullak oldu
Aselduru88 ikizerkekannesi canım bizim ultrason çekildi temiz denildi ama kıllanma vardı ve şuan kıllanma yok ama çukur var
ikizerkekannesi Aselduru88 benimkinde kıllanma ve sıvı olmadığı için ultrason çekilmedi demekki bende sormuştum çünkü gerek yok demişti çok sevindim temiz çıkmış sizinkiside
gkcsvn Bizim dogumdan sonra çocuk doktoru muanesinde gordu ultrasonla bakıldı bir problem görülmedi .