Babyluna Almak istiyorum ama param boşa gider diye korkuyorum bnm bebeğim 6 aylık kumanda vs ilgisini çeken bi bebek ama onu oyalayan bşy olmazsa çıldırıcam artık yapışık yaşmaktan
Deletedmom789 Babyluna tek söyleyeceğim şu ikizlerim var, ne aldıysak aldıktan 1-2 ay sonra ilgilendiler hep. Aldığınız şeylerin boşa gittiğini düşünmeyin zamanı gelmemiştir henüz 🙏
Rubab_Mommy Babyluna 6 aylik biraz kucuk sanki.Cikardigi sesten korka bilir.Biraz daha bekleyip alirsaniz daha iyi olur bence
Derya-Anne Babyluna 3 buçuk aylık oğluma bende almak istiyorum ama çok pahalı yahu böyle ışıklı hareketli sesli şeyleri çok seviyo ama alamıyorum maalesef
Babyluna Deletedmom789 oyun halısı aldım hiç bi zaman sevmedi vakumlu sesli çıngıraklı mama sandalyesi oyuncağı aldm söküp yere attı yani hiç bi şeyle ilgilenmiyor
Babyluna Derya-Anne çok pahallı konuşan kitap vs sesli şeyler çok pahallı oluyor hoppala aldık pazartesi gelicek umarım sever
Derya-Anne Babyluna aynen canım vay asgari ücretle geçinenlerin haline.Çocuklarıma eğitici bisey alamıyorum maalesef 🥺🥺
brokoli bence bosuna olmaz. kızım cok seviyor. taklit ayari ve muzik ayari var. taklitten sıkılınca muzige basiyoruz, kaktus sarki soyleyip dans ediyor, kizimiz da kahkaha atip eslik ediyor
Derya-Anne Babyluna yani canım dolap kullanmıyorum ben zaten ama indiririm o sorun değilde karhoucreti falan yine bulur o fiyatı
Derya-Anne Babyluna yani canım dolap kullanmıyorum ben zaten ama indiririm o sorun değilde karhoucreti falan yine bulur o fiyatı