AAselinAnnesii Kızlar sezeyan yerim kırmızı ağrı sızı yok ama belli oluyor izi. Estetik dikiş ama cildimden mi kaynaklı bilemedmbenim gibi olan var mı. doğum yapalı 2,5 ay oldu
co2041 AAselinAnnesii benim 50 gün oldu aynı şekilde kırmızı bir çizgi şeklinde ama ağrı sızı yok. İnşallah bu iz de geçer
Muru AAselinAnnesii benim 7,5 ay oldu hala kırmızı ve şiş şiş yavaş yavaş şişliği şimdi geçmeye başladı kenarlardan, bence normal 7 kat dikiliyoruz sonuçta 😬
MotherOfAlmila AAselinAnnesii Bir sure daha o sekil de kalir hemen gecmez. 2,5 ay bir sey degil. Bizim 8 ay oldu nerdeyse hepsi gecti gibi sadece kesigin bitiminde hafif kizariklik var. o da gecer zaten.
Zehra1234 AAselinAnnesii benmki 1. Sezeryanda skar oldu buyuk bi şişlik 2. De dıştan dikiş atıldı skar olmadı ama kırmızı çizgi duruyo Eylül Öztürk’ün celliderm kremini kullanyorm suan bide ilk zamanlar bepanjel kullandım iz için
Zehra1234 AAselinAnnesii evet bnce bepanjel sayesinde skar olmadı bide calliderm bnce düzenli kullanmada rengini acıyo o çizginin
Gizem_ar Benim 9 ay olacak neredeyse hala kırmızılıklar var hafif şiş gibi krem falan da kulandım tenle alakalı bi durum sanırım