Seydacy Merhabalar oğlum 4,5 aylık 7 gündür kaka yapmıyor ama rahatlıkla gaz çıkarıyor yerken kusması yok böyle olan var mı ?
Feyzosunannesi Seydacy Anne sütü alan bebeklerde on güne kadar normal sayılır canim o aylarda benim kızımda nerdeyse 9 10 gün bekleyip yapardı doktora sordum poposuna pamukla zeytinyağ degdirdim o rahatlatmisti ve aynı gün yapmıştı
Birmuallime Seydacy benim oğlum 5 buçuk aylık olana kadar öyleydi anne sütü alıyorsa ve rahatsız hissetmiyorsa normal ilk doğduğu zaman da yapamıyordu 2.5. aylıkken düzeldi 3.5 aylıkken tekrar başladı çok zorlanırsa totosuna zeytin yağı sürüyordum sütüne ya da manasına zeytinyağı koydum hep
Nur2021 Benimkide kakasini 10 gun olmadan yapar… anne sutuyle besleniyor sadece, 3 ay 16 gunluk. Doktor olabilir oyle dedi
Seydacy Nur2021 sürekli aynı şekilde mi gidiyor ? Anne sütü çoğunlukta gün içerisinde 2 kezde mama veriyorum çünkü çok ağlıyor 😢
Seydacy Nur2021 peki kakasını kendi kendine mi yapıyor yoksa uyarı mı veriyosunuz popodan masaj vs ..
Seydacy Tosbik3056 her mamasına 90 cc bi çay kaşığı koyuyorum ama yapmıyor devamlı gaz çıkarıyor dışkısının geldiğini gazı pis kokmaya başlıyor ordan anlıyorum
Seydacy Nur2021 max kaç gün sürüyor yapması ? Ben 10 güne kadar hiç beklemedim çünkü rahatsız oluyor 1 haftadan sonra