selinkp Kızlar merhabalar oğlum 5 buçuk aylık iki üç gündür kakasını ishal gibi yapıyor ama günde bir defa acaba dişten olabilir mi diş çıkarıp çıkarmadığını nasıl anlıyacağım ?
Heyecandorukta selinkp eli surekli agzinda, kulagini cekiyor, parmaginizi isirmaya calisiyor, meme emiyorsa emerken memeyi isiriyor, istahsiz ise diş. Ates de yapabilir yapmayabilir.
BabyM selinkp şöyle ki benim oğlumdan ilk belirti ishal oluyor genelde ama yanında da hafif ateş olabiliyor,el sürekli ağızda ne bulsa ağzına götürüyor sürekli bir huzursuzluk ve uyurken hep çok terler başı ve bunlara takiben bir haftaya dişi patlar mutlaka
Burculiceee selinkp Biz ishal olmadık ama 2 gece uyumadı doğru düzgün sonra damağımda beyaz nokta gördüm ben salyası vs hep akıyor zaten birde kucağıma aldığımda yüzümü bile ağzına sokmak istiyordu
selinkp Heyecandorukta evet elleri sürekli ağzında memeyi sadece geceleri emiyor o yüzden anlayamıyorum mamasının yarısını feln içiyor birazda iştahsız gibi
Aselduru88 selinkp diş yerleri oluşmuş ama bizim böyle olduktan 2 ay sonra dişlerimiz çıktı ishali tek başına dişe bağlayamayız malesef üşütmüş olabilir veya başka bir sebep.
Heyecandorukta selinkp diş gibi cok kabarmis bizim ishalden 2 gun sonra cikmisti 5.5 aylik. Yine de ishali devam eder dis cikmazsa goturun doktora
selinkp BabyM evet bütün dedikleriniz bizde de var çok terliyor kafası bende acaba neden terliyor bukadar diye düşünüyordum ansızın ağlamaları oluyor ama daha ateş olmadı
Sedamut4141 Bizim bundan daha kabarık ve dış yerleri beyaz patladı patlayacak ama 1 aydır çıkmadi böyle olduktan 2 ay sonra falan çıkar diyorlar bizimkinin çıkması yakındır ama sizin sanırım biraz daha var ishal ateş her çocukta farklılık gösterir olabilirse olmayabilirde ama her şeyi dişe bağlamayın derin bu aralar çocuklar hep hasta zaten bazısı öksürüyor bazısı ishal
selinkp Sedamut4141 ama ishal dışında hiçbir hastalık belirtisi yok yine de hasta olabilir mi ? Anlayamıyorum ki
Sedamut4141 selinkp karni ağrır gibi ağlıyor mu yani huysuzlugu cok mu belki usutmuştur sadece ishal olarak belirti veriyordur bizde öyle olmaz miyiz bazen usttugimuzdr karnımız ağrır ishal oluruz o şekilde olmus olabilir ek gıdaya geçtiniz mi muz ezip yedirebilirsiniz belki duzene girer