Emineg35 Anneler 7 aylık oğluma zeytin vermek istiyorum ama baktığım zeytin ezmeleri %4 tuz içeriyor yazıyor. Salamura da acılığını almak İçinmiş. %4 fazla mı tuz İçin bebeklerde ne diyorsunuz ?
barbarosunannesi Emineg35 zeytin ezmesi en kalitesiz çürük çarık zeytinlerden yapılır .onu yedirene kadar zeytin yesin .yıllarca kahvaltı dükkanı olan esnaf bı babanın kızı olarak söylüyorum
serhattt Emineg35 zeytin ezmesi aldım oğlum için ben bile yiyemedim aşırı tuzlu . normal zeytin ayıklayıp veriyorum
Emineg35 barbarosunannesi ama tuzsuzu nasıl ayarlayacağım? Suda bekletsem olur mu bir gece öncesinden
gocebebirbayan barbarosunannesi canım zeytini nasıl verebilirim ben. Bizimkiler tuzunu az koyup yapmış tuzlu olmasın diye. Bebeğim 9 aylık. Boğazına takılır diye korkuyorum. Ne kadar nasıl küçültsem ezsem mi?
Ardenim62 Ek gıda kitabında görmüştüm zeytinleri bir gece suda bekletin ve ertesi gün çekirdeklerini ayırıp bir çay kaşığı felan zeytinyağı ekleyip robottan çekip zeytin ezmesi yapıp kullanabilirsiniz😊
barbarosunannesi gocebebirbayan ama ben o aylarda zeytin vermeye uğraşmıyordum yalıyordu sadece iki yaşında şuan anca günde en fazla iki tane yiyor asitli bı gıda çünkü yemese de olur