Kdry Selam kızlar, ıkı gundur oğlum geceleri saat bası uyanmaya basladı. Diş geliyor olabilir mi. Sızın bebişlerde durumlar nasıl
Ecee Kdry normalde hiç uyanmıyorsa diştendir bence.benimde oğlum 7 aylık herhangi bir diş belirtisi yok bekliuoruz😍
MerveSara Kdry Benim oğlum da aynı durumda , iki tane de diş çıkarttı ama hala geçmiş değil, dalamıyor bir türlü ,döne döne uyandırıyor kendini ,Sürekli uyutmaya çalışıyorum artık oynatmama az kaldı .😞 7 ay 7 günlük benim sıpam da .🤗
deletedmom173 Kdry dişlerinden Dİr bizim yine dişimiz çıkıyor yarım saatte bir uyanıyor çok huzursuz huysuz sürekli kucak istiyor 🤦♀️
Nnerimann Kdry büyük ihtimal dişten dolayıdır benim oğlum 6aylık 5aylıkken uyanmakarı başlamıştı 10gün sonra ilk dişimiz çıktı şimdi sanırım diğerinde 🤦♀️🤗
deletedmom173 Kdry çok huzursuzluk yapınca ağrı kesici fitil kullanıyorum kendisi de rahatlıyor biraz hayırlısından çıkarsın inşallah dişlerini
alparslaninannesi21 Merhaba,bu postu açalı bir yılı geçmiş fakat merak ettim bu süreç düzeldimi sizde benim oğlum da suan böyle 7 ay 20 günlüğüz dogdugundan beri en fazla 2 defa uyanan oğlum 2 gecedir saat bası yada 40 dakikada bir uyanıyor pıspıslıyorum geri uyuyor bazen gözleri kapalı uyurken aglıyor bu süreç sonrası dişleriniz patladımı ?
Kdry alparslaninannesi21 Merhaba, şuan 20 aylık olduk🙏 Dişten değildi canım. Oğlum çok gec diş çıkardı. 13 aylıkken patladı dişlerimiz. O dönem sık uyanıyordu ama geçmişti. Sonrasında uzun uyumaya devam etti.
alparslaninannesi21 Kdry bende bakıyorum fakat damaklarında herhangi bi değişiklik yok sanırım bu aylarda bu uyku bölünmelerini cok yasayan varmış,umarım en kısa sürede düzelir 😔 cevapladıgınız için cok teşekkür ederim
GramPozitifBakteri Kdry 6 buçuk aylıkken alttan iki dişi patlattı o gün bugündür uyku yok birazda meme arıyo tabi bazen saat başı bazen 10 dk sonra hep istiyo ki yapış yapış olalım ama yanımda da yatmıyo memede yatçak hanım :) delirmeme az kaldı 👻👻şuan 8 aylık üstler ve alt yanlar kabarık bakalım öyle bi alışkanlığı yoksa diştendir büyük ihtimal ☺️
momyshark1 Kdry 8 ayligiz dogdugundan beri oyle hic 5 6 saat uyudugunu görmemisimdir tas catlasa 3 saat