Berna0612 Merhaba ben sezeryan doğum yapalı 37 gün oldu ve halen dikişlerim erimedi neden acaba doktor kendiliğinden erir demişti ne zaman erir bilgisi olan var mı Bi sıkıntı yoktur umarım endişelenmeye başladım..
Ayazsrht Berna0612 bacım açılma yoksa sorun yoktur diye düşünüyorum çünkü bende hatırlıyorum 50 günlükken hala zor yürüyordum dikişlerden dolayı ama yinede Bi doktoruna sezeryan dikişi ipi kaç günde erirr diye 37 gün oldu de için rahat etsin
Semaertgrl Berna0612 40im çıktıktan sonra dökülmüştü benimkiler belki daha erkendir akıntı ağrı yoksa endisenlemeyin 🤗
Berna0612 Eylusunannesiii şeffaf bir ip var doktorum aldırmana gerek yok demişti kendiliğinden erir diye hala erimedi 🙆♀️
Eylusunannesiii Berna0612 yaa bilmiyorum bende hicbisey gorunmuyodu 15 gunlukken kontrole gittim hersey yolunda dedi gönderdi🤷🏻♀️
Berna0612 Ayazsrht Eylusunannesiii Burcu1039 tesekkür ederim içimi rahatlattınız 🌸💕💕 aynn pazartesi Bi ararım inşallah ☺️☺️
Burcu1039 Bende kırkım çıktı o zaman tekrar kontrole gitmiştim dikişin erimesi için bol bol sıcak suda.dus al.canim bir buçuk ay kadar sürüyor erimesi bende.oyke oldu