Merve123m Kızlar 9 günlük bebeğimin burnu tıkalı serum fızyolojık kullandım koyu sarı aktı ve hapşurdugunda hala da akıyor bu durum benı endişelendırdı başına gelen varmı ?
Sinemisssss Merve123m çoğu doktor önermiyor birşey olmaz tabi ama sürekli yapma sakın zarar verir duş zamanı buharda da tıkanıklık acılır özellikle duştan sonra serum kullan kafası biraz yüksek olsun yatarken hatta yan çevir gecer inşallah cnm
Sinemisssss Gul-42 ilaç ve işe yarar ne varsa eczaneden mi kullanım bilgileri alıyorsunuz ben doktordan alıyorum
Gul-42 Sinemisssss doktor soyle kullan boyle kullan demedı bana burun suları var acıcı eczacıya sorun bılır dedı herhangı bır marka demedı eczacıda gunde bır kere bır damla dedı
Sinemisssss Gul-42 kaç aylık bebeğiniz doktorum özellikle tıkalı olduğu sıkıntılı günlerde 2 saatte bir kullanabilirsiniz dedi
Sinemisssss Gul-42 çok tuhaf ne diyim herkes kendine söyleneni yapıyor ve onu doğru kabul ediyor . 3 günlük kullanım süresi ilaçlı burun spreyleri için diyor bana mesela doktorum