Nslhntkn Arkadaşlar gece uyurken bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz benim kızım 5 aylık hep ayagından sürterek çıkartıyor ve bikaç kişi gece uyurken corap giydirme dedi yani kafam karıştı açıksası giydirmezsek üşümez mi 😵💫
Dyglila Nslhntkn doktorlar kan dolaşımını engellediği için önermiyor şahsen bende giydirmiyorum ayaklı uyku tulumu ile uyuyor kızım kirlenince kendi düşüncemle normal bir uyku tulumuna büyük çorap alıp lastik kısmını kesip diktim o şekilde de kullanıyorum en azından içim rahat ediyor.
Seda__nrr Nslhntkn daha 2 aylık ama bende gece yatarken giydirmiyorum şuanlık kundak yapıyorum üstüne battaniye örtüyorum zaten üşümüyor sonrasındada öyle alışır üşümez diye düşünüyorum dolaşım için en sağlıklısıymış
2prematureannesi Nslhntkn normalde çıkarırım kan dolaşımı için fakat hasta olduğu zamanlarda çıkarmam şimdi 4 yaşına girecek kendi yatacağı zaman hasta olsada çıkarır öyle yatıp uyur çorap giydirsem bile uykusunda uyanır çıkarır bida uyumaya devam eder
Seda__nrr Nslhntkn daha 2 aylık ama bende gece yatarken giydirmiyorum şuanlık kundak yapıyorum üstüne battaniye örtüyorum zaten üşümüyor sonrasındada öyle alışır üşümez diye düşünüyorum dolaşım için en sağlıklısıymış
Burcumtlg Odanın sıcaklığına göre öneriliyor veya da önerilmiyor. Şuan 7 aylığız. Hep çorapla yatırırdım sıkmayan çorapla. Son 1 aydır çorapsız yatıyoruz
barbarosunannesi Nslhntkn yani onermeselerde ben bir yasina kadar kisin hep çorapla uyuttum çok dönen bı coxuktu hep üstünü açardı .şuan iki yaşında giydiriyorum .yine çocuğum olsa aynı şekilde yaparim.kucukken canı kanı olmuyo düşüncem