htceee98 Canss3535 ya ben tavsiye üzerine aldım ama hiç kullanmadım. Allah korusun ölüme götürüyormu.onceki haberlerde gördüm.
Arzu33 Canss3535 Merhabalar ben kullandım ayaklarının altina masaj yapmamı soylediler yaptım ama faydasını görmedim insallah siz faydasini görürsünüz
Sarikuzumalp Canss3535 Kullanırken dikkat edin yalnız çok fazla sürmeyin. Hatta hiç kullanmayın derim.
Mrvyldrm34 Mrvyldrm34 benim kızımda kolikti ve biz hacamatta şifa bulduk eğer karşı değilseniz bir yaptırın derim☺️ İnanın hiçbir şekilde acı vs olmuyor Allahın izniyle şifa bulursunuz
Arzu33 Canss3535 Ha anladim canim o zaman her ye.ekden sonra 1 cay bardagi falan bi kimyon ic birde oyle dene hani benim doktorum her yemeginde kimyon kullan kimyon ic sonrasinda e emzir derdi ,
Mrs_Mert Canss3535 içtiğinde çok tehlikeli diye biliyorum allah korusun. O yüzden temizleğinizden emin olun. Sadece ayak altına sürülüyor olması gerek. Belki birkaç kullanımda işe yarar ama ne kadar sıklıkla kullanılmalı bilmiyorum. Çok iyi araştırın lütfen
endoplazmikretikulumiste Canss3535 rezene yağı daha etkili birde nbl probiyotik drop al bizim sorunumuzu çözmüştü çimgene beşiği iyi gelir kiraz çekirdeği kemer ve patikleri var onlar iyi gelir masaj duş yüzüstü yatırmak ve sırtını ovarak masaj yapmak iyi gelir