Tgc9 Bebeğim 2 ay 5 günlük gün içerisinde 70-80-90 cc mama veriyorum çoğu zaman 90 cc oluyor hepsini içiyor fazla mı yoksa normal mi ?
61arzu Tgc9 canım bende anne sütü mama destekli gidiyorum ama sütüm cok yok 3 aylık 90 lık veriyorum ama emziriyorum da öncesi ve sonrası seninki de ideal zaten falzsını bebiş kusar canım ☺️
Arzu33 Tgc9 Merhaba , vallahi benim bebegim kuvezde kaldi oksijene bağlamışlar di bebek hemsiresi 90 cc ictigi oldu dedi sanki yeni dogan bebege fazla gibi ama almis ya i suan 6 aylik 2 .5 3 saate bir 100 120 cc iciyor
ayse98 Benim bebeğim de 3 buçuk aylık 3 saatte bir 90 cc veriyorm bazen 120 cc veriyorum çoğunlukla geceleri normal bence sizi emmiyosa bende 2 aylıkken 90 cc veriyodum sütüm olmadığı için sadece mamayla besleniyo
Tgc9 ayse98 maalesef çok az emiyo🤦♀️ emmediği içinde sütüm iyice azalmış durumda sağıyordum ama artık o da işe yaramıyo çok teşekkür ederim 😊
Tgc9 61arzu Evet evet kusuyor fazlasını tereddüt ettim açıkçası acaba ben fazla mı veriyorum diye çok teşekkür ederim😊
ayse98 Tgc9 benimde sütüm geç gelmişti ve yetersizdi meme reddi yaşadık emmeyince de az olan sütüm kesildi çok istedim emzirmeyi ama olmayınca olmuyo inşallah sizin bebişiniz bırakmaz emmeyi en sağlıklısı anne sütü
61arzu Tgc9 şöyle bir yol izle atıyorum 120 verdin kustumı 90 ver canım gözlemle benimkisi cok nadir 120 içiyor ☺️
ayse98 Danerys merhaba benim oğlum 3 buçuk aylık 7 kiloydu 20 gün önce.3 yada 4 saatte bir 90 cc mama veriyorum
Tgc9 Danerys Ben 3 4 saate bir vermeye çalışıyorum hiç saymadım biberon sayısı olarak bebeğim şu an 6 kilo 300 gram
Dideemmsss Benim bebeğim 2 ay 11 günlük gün içerisinde 2.5 3 saatte bir 125 cc gece yatmadan da 140 cc veriyorum ne kusuyo nede reddediyo. Meme ressindem dolayı emmiyo bu kadar fazla içmesine rağmen hala aç doymuyo ağlıyo 🤦🏻♀️
Tgc9 Dideemmsss maşallah maşallah 😊 doysun da tek bir doktor da görmüştüm sanırım internette ne zaman acıkıyorsa verilebiliyormuş mama illa şu ladar saat geçsin vs beklemeye yok acıkıyorsa verin sizde tabi yine doktorunuzla da görüşün 😊
Tgc9 Arzu33 Arzu33 merhaba bizde küvezde kaldık şükür o günleri atlattık size de geçmiş olsun bebeğe göre değişiyor galiba biraz da 😊
Tgc9 ayse98 İnşallah canım ama dediğin gibi olmayınca olmuyor sağlıklı olsunlarda hangi şekilde beslendiğinin bir önemi yok napalım 😊
Uyumsuzz Benım oğlum 1 ay 8 günlük emiyor ama günde 3 kere filan 90 cc mama veriyorum anca doyuyor . Gecede full emiyor sabah 6 gibi baya 8 gibi veriyorum. Bence gayet normal
Arzu33 Tgc9 Teşekkür ederim gecmis olsun sizede😊 tabiki her bebege gore degisiyor mesel.bebekler dogumdan sonra kilo veririmis bizimki vermemis almis 2995 dogmustu kilo.olarak