ikiprensannesii2 Uyumayan hatunlar bir bakar mısınız😀 sizce böyle dolap kullanışlı olur mu? Çok beğendim. 2 kardeş kullanacak mdfymiş 1400 yaparız dedi görüştüğüm kişi alırsam elden teslim olacak
Alaranaz ikiprensannesii2 bende teklisi var ikeadan almıştım çok kullanışlı bu büyük olan daha da güzel bence yaptırın 🤩
Noname21 ikiprensannesii2 gomme yaparsan az yer kaplar bence işte görür. Benim kızımın odasında gomme iki kitaplik var normal. Bayagi iş görüyor
ikiprensannesii2 Alaranaz Baktım ikeaya stok kalmamış ayrıca kitaplıkta almam gerekiyor böyle birleşik görünce çok hoşuma gitti, teşekkür ederim🤩
ikiprensannesii2 Noname21 gömmeyi kime yaptırcaz hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum mantıklı gömme yaptırmak
Eymenegeli Benkmde cok hosuma gidiyir bunlar ama ben farkli aldim maliyetli diyr trend yoldada vardi 800 tlnidi mdf oda
Mrymalya Bence cok güzel fiyatı da uygun geldi bana baya kullanışlı kullandıkları mdf de kaliteliyse çok iş görür
ikiprensannesii2 Mrymalya Kaliteli duruyor baya fotoğraf paylaşmışlar vernikli falan hoşuma gitti. Bi tanıdığım var yapan adamların orda oturuyor ona da soracağım emin olmak için