Azimenur1907 Arkadaşlar akşamlar herkese bebeğim 3 bucuk aylık anne sütü artı mama ilerlerken gündüz hiç emmemeye başladı sadece gece uyandığı zaman emiyor günde kaç kez kaç saat aralıklarla mama veriyorsunuz?
Beyziikoo Azimenur1907 Sütünüz az olduğu için mi mama veriyorsunuz? Biberona alıştığı için sizi gündüz emmek istemiyor olabilir eğer sütünüz yetiyorsa lütfen mama vermeyin benim kızım beni böyle böyle bıraktı çok pişmanım 😔
Melike571 Azimenur1907 biz de mama ve meme gittik 1 yaşına kadar canım günde en fazla 5 kere verebilirsin mama
Linaaa34 Azimenur1907 merhabalar günde 4 kez falan veriyorum canım ben bu aralar meme reddi yaşıyoruz ☹️
Azimenur1907 Beyziikoo sütüm az malesef ve ilk doğduğu zaman hastanede 15 gün kaldı hastanede sütümü sağıp verdim artı mama vermişler orda alıştı yani sonrası mamasiz doymadi
Linaaa34 Azimenur1907 aynı bende sadece uykuya dalmasına yakın yada uykudan uyanır uyanmaz emzirmeye çalışıyorum yoksa şu aralar çok inatcı ve mızmız
Beyziikoo Azimenur1907 Şu an imkanım olsa tekrardan emzirmek için uğraşırım o kadar pişmanım ki diretmediğim için ama ne yapalım belki bu da nasip 🤲🏻 Allah bağışlasın evladını inşallah 🤲🏻
Merveee_94 Azimenur1907 mamaya ve biberona alıştığı için sizi emmiyor bende bu hatayı yaptım ve bebeğim sütten kesildi eğer sütünüz varsa biberon kullanmayın derim evet çok zor biberonsuz vermek ama tamamen kesilebilir Allah korusun ben o zamanlar iki saatte bir 90-120 cc veriyordum emmediği içinde sütümü sağıp veriyordum birde ek olarak
Azimenur1907 Merveee_94 benim sutumde azaldı emmediği için herseyi içtim artması için malt içecekleri boza bitki çayları gece doluyor süt oda gece uyanınca beni emiyor bende süt olmadığı için mi beni emmiyor diye düşünüyordum
Merveee_94 Azimenur1907 ne içseniz boş bebek emmediği müddetçe o süt varsa da gider . Benim sütüm dolup taşıyordu çokta güzel emiyordu çocuğum ama malasef meme reddi yüzünden boşaldı göğüslerim ve bi süre sonra bitti
Btlydn Azimenur1907 günde max 5 ama bu milimine göre değişir mesela benim kızım 2 numaraya geçti normalde 210 dan fazla içmesi gerekirken max 120 içebiliyor bu sebeple daha sık mama veriyorum. Biberon bebekler kolay geliyor bındna dolayı emmeyi bırakmış olabilir eğer sütünüz yetiyorsa siz inatlaşın bence 🥰
ElaZeyAras Azimenur1907 canım aynısını doktor a sordum emmek istemiyor diye artık dış dünya onların ilgisini çektiği için emmek istemiyor dur .uykuya daldığı zaman yada uykulu iken emzir .
Zeyneplena34 Azimenur1907 Bizde meme+ mama gidiyoruz. Gündüz uykularından uyanır uyanmaz meme teklif ediyorum emiyor sonra peşine Mama veriyorum. Sanırım günde 5 kez. Gece de sadece anne sütü.