TgcDvc Bugun bebegı dolastırmak için evden bebek arabasıyla cıktık İstanbul besyuzevlerde oturuyorum bu arada biraz asagı doğru indik küçükköye doğru işim vardı nyse hallettim tam eve dönecekken oğlan acıktı cadde üstünde bi börekçi gördüm girdim oraya dısarda börekçinin önünde oturduk ayıp olmasın dyede kendime meyve suyu söyledim.Karsı masada iki kadın oturuyodu birisi erkek gbi resmen cok kalıplı diğeri zayıf ve yabancı türkmenistanlı gbiydi.. yabancı olan sürekli bana baktı tam mama yediriyorum masaya geldi peçete koydu bende burda var sagolun dedim.. bu kez yıne gectı karsıma kaş göz işareti yapıyo eline ufak bi paket aldı bana gösterip avucuna saklıyo ve bu havada ikisininde üstünde kalın mont var ben cok huylandım dedim bu kesin benım cantamı calıcak mamayı yarım bıraktım dedim içerde oyalanıyım garson kızdan yardım istiyim bana taksi çağırsın gidiyim..nyse ben kalktım bu ikiside ben kalkınca kalktılar hemeb içeri girdim hesap ödedim arkamı dönmemle o yabancı olan ellerime yapıştı para istiyosan al cantamı git dedim hayır dedi o sırada bebegın arabasını cekti kendine doğru o benım dedi.. ben resmen şok ittim o arada Allahım yardım etti arabanın tekerleklerini kitledim.. bana soda şişesi kapağını gösteriyo yüzüme doğru getiriyo sözde kesicek bi çığlık attım cocugumu kaçırıyolar diye asagıdan börek yapan adam cıktı Allahım bin kez razı olsun.. hala daha cocugu cekiyo baktı araba gelmiyo bu kez yapıştı cocugumun kollarına cekiştiriyo orda ben onu parcalıcam ama düşünüyorum ya arkadan biriside gelip cocugu alırsa ben kavga ederken diye Allahtan yavrum arabada bağlıydı..nysr adam geldi ellerine vuruyo resmen direniyo adam bi kaç tane vurdu buna koştu gitti dedim bunlar iki tane diğeri gelirse daha kötü olur dedim.Adam oğlumla benı börek yaptıkları yere kitledi gittş taksi buldu apar topar bindik taksiye eve geldik yavrumun kolları kıpkırmızı tırnak izleri var daha 8 bucuk aylık Allahım öldüm geri geldim saatlerdir gözümün yaşı dinmiyo..Ne olur cocuklarınızı bağlayın elinizi arabadan cekmeyin kalabalık cafe cadde avm demeyin ayırmayın işte bi yerden mümkünse yalnız bile cıkmayın artık dısarı cnku dünya cok kötü olmuş Allahım bütün herkesin yavrusunu korusun
bebisimbenm TgcDvc cooook geçmiş olsun canim .. allah kimseye yasatmasin oyle bir facia yine dr iyi direnmissin.. ben olsam bayılırdım krizden okurken bile titredim yani😔😔
Mervea TgcDvc çok kötü badire atlatmışsınız allahım korusun yavrularımızı allah belalarını versin bu mübarek günde
Janss TgcDvc İçim ürperdi ! Bu ne cesaret bağımlı mıdır hasta ruhlu mudur !!! Şikayet ettiniz mi ? Kamera kaydı vardır muhakkak. Lütfen şikayetçi olun herkes sizin kadar şanslı olmayabilir . Allahım sakınmış yavrunuzu , çok geçmiş olsun 😔
Kucukadam19 TgcDvc çok geçmiş olsun postu görünce inanamdım şaka filan sandım Allahım korumuş o börekçiden de binkat razı olsun heryer kötü artık yaa insanlar artık şeytanlaştı yemin ederim kimseye güven filan kalmadı tekrr geçmiş olsun iyiki yavruyu kitlemişsşniz daha çok dikkat edersinizz rabbim kimseyi evladında ayırmasın evladı ile imtihan etmesinn 🙏🙏🙏
gozdearas Yok artık bi solukta okudum diyecek birşey bulamıyorum allah belalarını versin bütün kötü düşünceli insanların
TgcDvc gozdearas cok sagol canım zaten tansiyon hastasıyım eve gelene kadar ne dualar ettım eve geldim komsumu cagırdım kendimden gectim zaten .. güpe gunduz Allahım hala şoktayım inanamıyorum yasadıklarıma suan cocugu bi odada yalnız bile bırakamıyorum Allahım inşallah bu gunu unuttursun bana
TgcDvc Janss polisi arayamadım korkudan daha kalabalık gelirler hem biz hemde cagedeki insanlar zarar görür diye yarın esimle gidicez karakola ve kamera kaydı bakıcaz olay gerci dükkanın içinde oldu ama adamın kadını dısarı atışı falan var.. ben yınede sükrediyorum ya benı takip edip ıssız bi sokak arasında sıkıştırsaydıda alsaydı cocugumu Allahım düşünürken bile nefesim kesiliyo
TgcDvc EmMery esim gec geldiği için yarın sabah gidicez ama yınede arkadasımın esı burda polis ona bildirdik oda ekiplere bildirdi ama yınede gidip hem ifade vericem hemde kamera kaydı bakıcaz
Matf94 Tüylerim diken diken oldu, o anı sanki kendim yaşadım bi an çok korkunç 😭 Rabbim korumuş yavrumuzu, pislik insanlar, dışarı çıkmaya korkar olduk artık, çok geçmiş olsun 🙁
EmMery Korkutmak istemem ama güpegündüz bunu yapmaya cesaret eden insan sizi takip edip evinizi de öğrenebilir keisnlikle polise şikayet edin
TgcDvc EmMery sanmıyorum evimle baya mesafe var ben cafeye gittiğimde oturuyodj onlar zaten.. bide taksiyle geldim hep arkama sagıma soluma baktım ve evin arka sokağında indim etrafa arabalara baktım hep ama brn uzun bi süre uyuyamam zaten
pamukkuzum TgcDvc allahım resmen kabus gibi bir olay öncelikle çok çok geçmiş olsun canım benim rabbim yavrunu yavrularımızı korusun nasıl bir tramva bu böyle benim tüylerim ürperdi okurken rabbim kötülere fırsat vermesin
meryemkisa TgcDvc yok artık ay çok korkunç Allah’ım nasıl kötü oldum sizi düşünemiyorum bile büyük geçmiş olsun canım çok korkmuşsundur ven bizim arabanın tekerlerinin nasıl kilitlendiğini bile bilmiyorum şuan çok etkilendim
TgcDvc meryemkisa mutlaka kitle normalde ben cok zor bulurum kilit yerini sanki o an Allahım yardım etti ayagımda terlik olmasına ragmen bi kerede kitledim
Gzd TgcDvc allahımm gözlerim doldu okurken ya, allahım yavrunuzu size bağışlamış. Çok çok geçmiş olsun.Şikayetçi oldunuz değil mi?
Janss TgcDvc Kötüyü düşünüp kendinizi daha çok yıpratmayın . Büyük bir travma eminim ama bununla atlattığınıza şükür . Lütfen şikayet edin muhakkak . Başka bir canın yanmasını engelleyecek o pisliklere yaşattıkları korkunun hesabını sorabileceksiniz . İnanamıyorum okuduklarıma ! 😓
Maria123 TgcDvc kendimi sizin yerinize koydum rabbim korumuş sizi. Banada pazarcı yaşlı bir adam bırak kızım bebeğini burada sen giti bak esyalaraa demişti hayır dedim ne kadar ısrar ettiyse hayır dedim . Ve oradan birşey almadım . Nasıl bebeğimi bırakırım ya ...
TgcDvc AhmetAlanya cok dikkat edin cengiz topel caddesi opet benzincinin karsısında halil ibrahim börek salonu diye bi yerde oldu bu bugun
EmMery TgcDvc kesinlikle en doğrusu canım çok çok geçmiş olsun inşallah bulunup cezalarını alırlar allah bidaha yaşatmasin🙇♀️
meryemkisa TgcDvc çok geçmiş olsun tekrar canım resmen ağlicam senin psikolojini düşünemiyorum eşin ne dedi