Elifduru11 Sütten kesmeyi düşünüyorum Nasıl desteksiz uyumasını sağlayabilirim lütfen yardımcı olurmusnuz ❤️🙏
uyumayankoala Elifduru11 Desteksiz uyku çok zor ve uzun bir yol. Sabır gerek bolca eğer sabrederim diyorsanız önce deneyin olmazsa artık kesmaye gidersiniz
Demetbulut Elifduru11 gece yatmadan süt veriyorum sütü bitince yanıma yatıyor hemem uyuyor 22aylık suanda sadece öğlen uykuusna emerek geçiyor. Öğlende süt versem emmeyi bırakacak
serebro Elifduru11 benimde oğlum 18 aylik emerek uyuyor ya nasıl emzirmeden kesecem bilmiyorum artık tak etti
Elifduru11 serebro benimde tak etti sabır taşı ve kahve sürerek sütten kesilebilirmiş sizede fikir olsun
serebro Elifduru11 onları okudum ama aşırı aşırı düşkün memeeéee diye bağırıyor. Kestiğimde nasıl olcak? Gece uykusunda nasıl sakinlesicek uyandığında çok merak ediyorum. Memeden çıkardığım gibi uyanıyor bu ara 4 dis çıkardı ya iyice yıprandık
Ozlem_1995 Elifduru11 20 aylık şuan 1 hafta oldu tam keseli önce gündüzleri kestşm sonra geceyi ama ilk 4 gün ayaktaydım kabus gibi geçti. Şuan kucağımda gezerek uyuyor o sıcaklığı bi süre daha arar 1 ay sonra desteksiz uyumayı dene ikisi bir çok zor olur