Mervealin Bir yaşındaki kzım yapma dediğim şeyleri daha çok yapıyor ve inatlaşıyor hayır dememe rağmen birde hemen ağlaması bebeği bu durumda olan anneler ne yapıyor acillll yardım😔
Aselduru88 Mervealin 15 aylık kızımda aynı şuan benmerkez dönemindeler hayır kelimesini sevmezler henüz sebep sonuç ilişkisi çıkaramazlar ve bu yüzden bu tepkiler 3 yasa kadar normal ağlaması sizi sınır etmek için değil iletişim aracı olduğu için yaparlar
Mihribann11 Mervealin ustune bana kizip bagriyor kendini yerr atip kafasını vuruyor ben şok bu tavirlarina . Anlatiyorum yok kiziyorum yine olmuyor şaşmışım
irva Mervealin Benim oğlanda 1 yaşında bir tarafı laz bir tarafı kürt olunca o inat dediğin şey arşa çıkıyor bizde.😅 Evin reisi sanıyor kendini.😅
Asl90 Mervealin hayırı çok kullanmayın onun yerine ilgisini başka yöne çekin inatlaşmayın işe yaramaz zaten sakin olmalısınız benim oğlum 14 aylık oda yapıyor. Olabildiğince sakin kalıp doğru değil bu yaptığın tarzında konuşuyorum ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum