Agg0207 Mavilimorcicek bence çok gereksiz pahalı içerisindeki oyunlar çok bişey degil ona o kdar para vermektnse mesela puzzle seti yda daha farklı bir kaç oyun alınablir ben merak ettiğim için almıştım ama birdaha almadm şahsen
tkolcak Mavilimorcicek internetten içindekilere bakın eğer içinize sinerse alın. Artık herşeyin detaylı videosunu çekiyorlar. Ben hep arastirir bakarım içeriklerine beğenirsem alır Onlarinkide vardı internette.
Mavilimorcicek 15 aylık olacak 8 gün sonra bebeğim bir kaç anne de gördüm sanki güzel eğitici gibi ya 1 aylık olduğu içinde her gün ne yapacam düşünceli olmaz gibj
anestod Aydan beri kullanıyorum hanımlar şuan 26. Aydayiz. Üye olmadım. YouTube da videolarını izleyip o ay için içeriği iyiyse sipariş veriyorum. Bazı ayların içeriği zayıf. Ama bazı aylar çok iyi. Siz farkında olmadan çocuklar çok şey öğreniyor. Mesela siz ayına göre ne yaptıracağınızi bilmiyorsunuz ama onun içinden çıkan metaryeller etkinlikler size yol gösteriyor. Fiyat olarak biraz tuzlu maalesef bu alanda başka set bulamadım. Zaten pahalı olmasının sebebi de bu sanırım.