Volmine Evet kızlar günde kaç kere değişirsiniz . Kirli değilse üstünü değişir misiniz . ? Temiz diyorum temiz kıyafetini değişir misiniz ?
Ebruli101 Volmine Temizse değiştirmem dışarı falan cikmicaksak ama günlük 1 kıyafet zaten temiz kalmıyor 😂
Miskokulum25 Volmine Ya çok değiştiriyorum ben ufak bir şey dökülsün hemen kirliye atıyorum bide alt üst ikisde aynı olmalı uyumsuz giydirmiyorum sevmiyorum e hal böyle olunca da sürekli takım kıyafet kirleniyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Volmine Temizse neden değişeyim? Sbaah kalkınca gündelik kıyafet giydiririm. Uyuyup uyanınca terlemişse teri üzerinde kurumasın diye değişirim. Bir de pijama giyer. Ama yemek olduysa, ıslandıysa bişey sürüldüyse yenisini giydiririm.
Cigdemss Evet gece yatarken pijama giydiriyorum. En azından yatarken ama benimki genelde kusuyor aynı kıyafeti giyme şansı olmuyor
Volmine AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ya bugün kayınvalidem bıraktım çocuğu sınavım vardı . Görümcemde oradaydı . İşte temiz dışarı çıkmadık bir yeri kirli değildi. Eve geldim değişmedim eve geldim direk . Eşimde akşam çocuğu alıp görümceme gitti . Eşime demiş ki bütün bu çocuk bununlama gezdi . Bir de ben çok titizim leke olsa değişirim . Günlük çok değişirim üstünü yatarken mutlaka değişirim . Dedim eşime ablan fazla konuşmasın sinirlendim ya
ELFIDA-1 kokunhuzur hayır uyku tulumu var gece onu giydiriyorum. Gün içinde hiç batmamışsa ertesi gün onu giydiriyorum
Deletedmom_72 Volmine Temiz kalmıyor ki en fazla bir gün giyer.Günlük değiştiririm bazen günde iki kez değiştiririm
Saresi Volmine her sabah değiştiririm mutlaka önceki gün giydiğini giydirmem temiz bile olsa. Gece zaten uyku tulumu ya da pijama giydiriyorum ☺️
Gizoooo Volmine vallahi benimki kusan bek günde 10 kere değiştirdiğimde oluyor 😅 keşke kirlenmese değiştirmem
Hipatya Volmine kirli değilse değiştirmem gün içşnde ama kızım ek gıdaya geçtiği için sürekli kirleniyor günde en az 4 5 kere değişirz beni de 1 2 kez kirletiyo tabi 😂
bjkbb Volmine her gece yatarken mutlaka temiz pijama giydiriyorum. Onun dışında gün içinde kirlenmezse değiştirmem ama mutlaka kirleniyor zaten
Coyness2020 Volmine bazen kirlense de hemen çıkarmıyorum ıslak değilse eğer evdeyiz sonuçta nolucak olabilir aZicik muz lekesi çorba lekesinden bişey olmaz 😅
AtaVeAnnesii Volmine Gece pijamasini giydiririm sabah kahvaltidan once gundelik kiyafet giyer , islanirsa kirlenirse degisirim, disari cikicaksak degisirim,.
Beyziikoo Volmine Bugün bir kere değiştirdim sabah giydirdim banyosundan sonra az önce kirlendi çıkardım uyku tulumunu giydirip yatırdım 🥰 Doğduğundan beri günde 10 kere oluyor yani 😏
OncedenGurme Volmine normalde kirlenmediyse gün içinde değiştirmem. Ama bu aralar taktı kıyafetlerine. Ne görse giymek istiyor buna benim ve babasının kıyafetleri dahil. Mecbur giydiriyoruz 🤷🏻♀️
Nazliprensesinannesi Volmine ben sabah uyandığında değiştiriyorum,akşam uyumadan öncede degistiriyorum üstünü
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Volmine Temizse niye değişilsin kendi günde kaç kıyafet değisıyormus 🤷🏻♀️ Ben dışardan eve gelince değişirim ama yani misafirliğe de gitsem evi temiz mi değil mi bilemiyorum kim olursa olsun 😂
[silindi] Volmine günde 1 defa değişirim bezi taşmadıkça veya yemekle batmadıkça. Yoksa hiç o topa girmem büyüdükçe üst baş değiştirmek zorlaşıyor savaşıyoruz resmen
Nrgs Volmine temiz kıyafeti değiştirenler de mi varmış yahu 🙊😁 akşam yatarken uyku tulumunu giydiririm sabah kalkınca günlük kıyafet giydirip kirlenene kadar değiştirmem ki zaten kirlenmesi akşamı bulmaz 😬 bir de dışarıya falan çıkacaksak ona uygun bir şeyler giydirmek için değiştiririm