Mihribann11 13 ayligiz , Ilaclarla dogal yöntemlerle bitti dedim 20 gun lacak nerdeyse. Yine burun akimtisi hapşırma basladi ne yapicam ben annelerim ya☹
Ebrutoprk Mihribann11 herkeste aynı sıkıntı gerçekten bizde de durum aynı 😒 antibiyotik başladık dün kızımda 20 gündür burun akıntısı geçmedi en son öksürük başladı bogazı enfeksiyon olmuş dedi doktor geçmiyor bir türlü
Edauu Benimde kızım 18 ayı bitiyor, 1 aydır hasta yapmadığım şey kalmadı doktor havalar ilaçlar ciğerlere bakılıyor ama yok geçmiyor bi türlü çoğu insanında böyle salgın olduğu icin çok zor geçer demişti doktorum zaten
Mihribann11 Edauu cok gecmis olsun sizlere de . Valla hatayi kendimde görüyorum hep cunku uzerine titriyorum elimden geleni yapıyorum yine ayni . . Bagisiklik ile ilgili sanirim zoe geciyoe belkide
Pembebeyzmavi Edauu 15 aylık kızım bir ayda üçüncüye hasta oluyor😱 bi iyileşiyor 3-5 gün iyi sonra yine hasta oluyor ve doktor dediki bu ara bütün annelerden aynı şikayeti duyuyorum
Edauu Pembebeyzmavi aynen benimde öyle 2 gün iyi oluyor sonra yine öksürük tıkanıklık başlıyor anlamadım gitti
Emneft Sizinkiler yine biraz büyükmüş benim oğlum 6 aylık habire tekrarlıyo öksürük bi kere antibiyotk kullandık bitti geçti dedim yine başladı napcam bilmiyorum dogal yöntemşerde denedim yok olmuyo kızımda 6 yasında oda aynı
Mihribann11 Edauu evin icinde hasta oluyorlar hava soguk bir yere de gitmiyoruz ki nasil bir hastaliksa artik